- Дата и час: 17 Дек 2024, 08:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ОСИНОВЯВАНЕ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ОСИНОВЯВАНЕ
ЗДРАВЕЙТЕ,МНОГО СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ ИМАМ И АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ ЩЕ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРНА.ПРЕДИ 6 ГОДИНИ ПОДПИСАХ ДОКУМЕНТИ ЗА ОСИНОВЯВАНЕ НА Детето МИ ЗА ДА МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ В К..,ТАМ ОТИДЕ ЗА 3 МЕС СЪС ВИЗА ПРИ МНОГО ДОБРИ НАШИ ПРИЯТЕЛИ,НО СЕ ОКАЗА ЧЕ МНОГО И ХАРЕСВА ТАМ И ИСКАШЕ ДА ОСТАНЕ,ТЕ ПРОВЕРИХА КАК МОЖЕ ДА СТАНЕ ТОВА,ОКАЗА СЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА Я ОСИНОВЯТ ЗА ДА МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ КАДСКО ГРАЖДАНСТВО.ОТ ТАМ ЗАПОЧНА МОЯТА МЪКА....ПОДПИСАХ ДОКУМЕНТИТЕ И ПО КЪСНО РАЗБРАХ ИЗМАМАТА. ГОДИНИ НЕ ВИДЯХ ДЕТЕТО СИ ....ЧАКАХМЕ ДА СТАНЕ ПАСПОРТА И. ..ТАЗИ ГОДИНА СИ ДОЙДЕ РАЗБРАХ 4Е ХОРАТА ТАМ СА Я УБЕДИЛИ ЧЕ НАЙСТИНА СМЕ СЕ ОТКАЗАЛИ ОТ НЕЯ.ИМАМ ЛИ ШАНС ДА РАЗВАЛЯ ОСИНОВЯВАНЕТО И ДА СИ ВЪРНА ДЕТЕТО.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Последна промяна sisikrasi на 07 Ное 2009, 02:57, променена общо 1 път
- sisikrasi
- Нов потребител
Re: ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ОСИНОВЯВАНЕ
Оставете я да ги наследи. Ако тя вярва във Вас, а не на тези, които й внушават неверни неща, какъв е проблемът? Важно е от друга страна на каква възраст е момичето. Както и канадските родители, разбира се!
Ако тя е с Вас, те сами биха развалили осиновяването.
Все пак между хората са важни отношенията един към друг, а формалната страна касае предимно имущества и наследствени връзки...
Ако тя е с Вас, те сами биха развалили осиновяването.
Все пак между хората са важни отношенията един към друг, а формалната страна касае предимно имущества и наследствени връзки...
- Ivailo5rov
- Активен потребител
В какво точно се състои измамата? Не сте знаели ,че има осиновяване ли ?
- sunrise
- Активен потребител
здравейте,знаех че ще има осиновяване,но ме обедиха че е фиктивно,заради документите и.
сега вече друго говорят.
лесно ли е да се прекрати осиновяването,на 16 години е детето ми.
и другото лошо нещо е че дъщеря ми нейска да се върне при мен,иска в канада и е категорична,там е по хубаво.
сега вече друго говорят.
лесно ли е да се прекрати осиновяването,на 16 години е детето ми.
и другото лошо нещо е че дъщеря ми нейска да се върне при мен,иска в канада и е категорична,там е по хубаво.
- sisikrasi
- Нов потребител
Не може да прекратите осиновяването , защото сте мислили ,че е фиктивно.Тоест измамили сте съда , така ли? Или не сте разбирали какво правите, което се доказва по друг начин.
Лошо е , че дъщеря Ви не Ви иска, но Вие сте я дали за осиновяване, нормално е.
Лошо е , че дъщеря Ви не Ви иска, но Вие сте я дали за осиновяване, нормално е.
- sunrise
- Активен потребител
В едно съм убедена- няма сила на земята, която да ме накара да дам собственото си дете за осиновяване. Да не би да са починали осиновителите, та сега да искате да се възползвате от наследството на детето. За шест години пеша щяхте да стигнете до Канада! Как не ви е срам
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
Боже! Колко глупост има на този свят господи!
Какво ни внушавате тук почитаема sisikrasi? За глупаци ли ни вземате? Значи 10 годишна *****, отива едва ли не на разходка за 3 месеца в Канада при ваши приятели и видите ли, много й харесва там. И това дете вместо да си учи уроците в къщи, някак си спонтанно решава, че иска да живее в тази без съмнение красива страна, привлечена от простора на горите й и синевата на канадското небе... Ама вие наистина май ни вземате за малоумници?
sunrise го е казала: вие сте измамили съда! Защо сега очаквате поруганото от вас право да ви защити? И със bebitor съм съгласен! Няма сила, която да ме накара да изпратя, с извинение на м а й н а т а си, 10 годишното си дете... за да вземело канадско гражданство!
Какво ни внушавате тук почитаема sisikrasi? За глупаци ли ни вземате? Значи 10 годишна *****, отива едва ли не на разходка за 3 месеца в Канада при ваши приятели и видите ли, много й харесва там. И това дете вместо да си учи уроците в къщи, някак си спонтанно решава, че иска да живее в тази без съмнение красива страна, привлечена от простора на горите й и синевата на канадското небе... Ама вие наистина май ни вземате за малоумници?
sunrise го е казала: вие сте измамили съда! Защо сега очаквате поруганото от вас право да ви защити? И със bebitor съм съгласен! Няма сила, която да ме накара да изпратя, с извинение на м а й н а т а си, 10 годишното си дете... за да вземело канадско гражданство!
- plamen_penev
- Активен потребител
поверих детето си на жена която познавам от дете,пълно доверие и имах,накара ме да повярвам че е необходимо осиновяване за да е по лесно озаконяването в канада на детето ,обеща ми че няма да допусне да страдаме.....в последствие разбрах измамата,искала е да осинови детето не фиктивно както ми каза а е искала найстина те да бъдат майка и баща на детето ми,вие не разбирате и защо тази злоба.....нима никой не се е замислял за бъдещето на детето си,та моятга дъщеря сега ми казва че не би заменила канада за нито една друга дестинация в света,идва си в бг но каза че я подтиска,винаги ми казва че много ме обича,но е под влиянието на жената която смятах за моя втора майка,тя и казва че ако толков аме обича детето ми да си идва при мен,а малката не иска...тя харесва канада иска да си учи там,това беше целта на всички нас...да учи във канада и да е гражданин на света,ето сега вече има паспорт,и тази жена която и се пише за майка обърна другият лист,вече казва че ние сме подписали документите з а осиновяване значи сме я осиновили....а това е лъжа....за нас всичко беше фиктивно.
но е много труден казос за разбиране......и друго ,никой не е починал от осиновителите и нямам никакво желание да взимам нечий пари,нищо не ми трябва което не е мое,само детето искам да разбре истината и най вече да си я върна.защото със лъжа нищо не става,даже сега настоявам за разваляне на осиновяването и имам обещание уж ,че ще се започне процедура....но чакам ....дали жената на която толкова вярвах ще се осъзнае.чакам.....
а вие ...бъдете по мили и се вслушвайте в мъката на хората,не е нужно да злобеете и да обиждате....аз за 6 години ако исках и пеша щях да стигна,но аз си говорех с детето редовно виждах я на камерата и знаех че е добре,но след като се видяхме това лято разбрах лъжата и затова сега искам разваляне на осиновяването.нищо не ми трябва щом има измама.и не съм взимала пари за това,всичко стана под въздействието на голямото доверие.
но е много труден казос за разбиране......и друго ,никой не е починал от осиновителите и нямам никакво желание да взимам нечий пари,нищо не ми трябва което не е мое,само детето искам да разбре истината и най вече да си я върна.защото със лъжа нищо не става,даже сега настоявам за разваляне на осиновяването и имам обещание уж ,че ще се започне процедура....но чакам ....дали жената на която толкова вярвах ще се осъзнае.чакам.....
а вие ...бъдете по мили и се вслушвайте в мъката на хората,не е нужно да злобеете и да обиждате....аз за 6 години ако исках и пеша щях да стигна,но аз си говорех с детето редовно виждах я на камерата и знаех че е добре,но след като се видяхме това лято разбрах лъжата и затова сега искам разваляне на осиновяването.нищо не ми трябва щом има измама.и не съм взимала пари за това,всичко стана под въздействието на голямото доверие.
- sisikrasi
- Нов потребител
или съм много тъпа, или вие ни вземате за луди? хайде сега си прочете поста и си го повторете " искането". Подписвате документи за осиновяване,за да живее детето Ви в Канада. Е, какво искате сега ? Детето е там, добре е и не иска Вас, а осиновителите си. Нали уж точно това сте искала!!! Имате го, но пак сте " измамена"!
Не можете да развалите щастието на хората- край! Не можете да развалите осиновяването, без основателна причина. Такава просто нямате.
Не можете да развалите щастието на хората- край! Не можете да развалите осиновяването, без основателна причина. Такава просто нямате.
- adv_stefanova
- Младши потребител
imam osnovatelni pri4ini,venata polzva narkotici,a saprugat i pie.....samoto moe dete mi spodeli tezi ne6ta,na men ne mi haresvat i ve4e napisah pismo do bg posolstvo vkanada za proveriat slu4aq.izmamnica e tazi vena i az hubavo 6te ia naredia i deteto 6te si varna.blagodaria za vnimanieto,no se uverih 4e v bg ne sa ostanali 4uvstva v horata.....uvasno ozlobeni sa.radvam 4e giveia navan.
имам основателни причини,вената ползва наркотици,а съпругът и пие.....самото мое дете ми сподели тези неща,на мен не ми харесват и вече написах писмо до бг посолство вканада за проверят случая.измамница е тази вена и аз хубаво ще я наредя и детето ще си варна.благодаря за вниманието,но се уверих че в бг не са останали чувства в хората.....увасно озлобени са.радвам че живея навън.
имам основателни причини,вената ползва наркотици,а съпругът и пие.....самото мое дете ми сподели тези неща,на мен не ми харесват и вече написах писмо до бг посолство вканада за проверят случая.измамница е тази вена и аз хубаво ще я наредя и детето ще си варна.благодаря за вниманието,но се уверих че в бг не са останали чувства в хората.....увасно озлобени са.радвам че живея навън.
- sisikrasi
- Нов потребител
Адвокатите не са за са съчувстват, а да помагат на наистина нуждаещите се. Вие с кой акъл си дадохте детето на наркоманка и алкохолик? С "чувствата" за по- добър материален просперитет ли??? Горкото дете....... И сега ще искате да стане човек и да не стане престъпник или наркоман ли? Ето такива родители " хранят" затворите. Попремятайте го още- нали е вещ!! Възмущавате ме от човешка гледна точка, а от професионална пак Ви заявявам, че дори би следвало да Ви подведат под наказателна отговорност! Трябва да се сезира прокуратурата за Вашите "сделки", макар и да вадите късмет с прекомерният либерализъм на законодателството ни
- adv_stefanova
- Младши потребител
sisikrasi написа:imam osnovatelni pri4ini,venata polzva narkotici,a saprugat i pie/Да, това са основателни причини да и отнемат може би родителските права, но не и да се развали осиновяването, просто детето отива в приемно семейство или интернат. Няма как , канадски съд да постанови разваляне не осиновяването. Странно , че асоциирате прекратяване на осиновяване с последиците от прекратяване на договор за продажба /.....samoto moe dete mi spodeli tezi ne6ta,na men ne mi haresvat i ve4e napisah pismo do bg posolstvo vkanada za proveriat slu4aq/Чий гражданин е дъщеря Ви , български или канадски. И това изобщо не е работа на посолството/.izmamnica e tazi vena i az hubavo 6te ia naredia i deteto 6te si varna/Честно казано се съмнявам, дори и да и го вземат, няма да го дадат на Вас, Вие сте се отказали от родителските си права доброволно/.blagodaria za vnimanieto,no se uverih 4e v bg ne sa ostanali 4uvstva v horata.....uvasno ozlobeni sa.radvam 4e giveia navan.
- sunrise
- Активен потребител
sisikrasi се възмути:
...но се уверих че в бг не са останали чувства в хората.....увасно озлобени са.радвам че живея навън.
Ей-ей! Я по-кротко sisikrasi! Вие сте си "продала" детето под някакви измислени предлози, при това смехотворни за обичащите "бг" (Родината ни си има име, може би сте го забравила - да ви подскажа: БЪЛГАРИЯ!), отказала сте се от него, все едно с какви мотиви, а сега плюете по тези, които, молейки ги за тази истина, ви я казват в очите, по ваше искане.
Я идете да питате някъде другаде... е Канада ли, в Занзибар ли... както си изберете!
Аман от "Андрешковци"!
- plamen_penev
- Активен потребител
plamen_penev написа:sisikrasi се възмути:
...но се уверих че в бг не са останали чувства в хората.....увасно озлобени са.радвам че живея навън.
Ей-ей! Я по-кротко sisikrasi! Вие сте си "продала" детето под някакви измислени предлози, при това смехотворни за обичащите "бг" (Родината ни си има име, може би сте го забравила - да ви подскажа: БЪЛГАРИЯ!), отказала сте се от него, все едно с какви мотиви, а сега плюете по тези, които, молейки ги за тази истина, ви я казват в очите, по ваше искане.
Я идете да питате някъде другаде... е Канада ли, в Занзибар ли... както си изберете!
Аман от "Андрешковци"!
Може би е права да се нерви на държавата, щото ако беше Канада, нямаше да може така да спазари детето. Там едва ли си харизват така безотговорно гражданите и ако те не се грижат за себе си , поне държавата го прави.
- sunrise
- Активен потребител
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|