начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

развод с чужденец, чийто адрес не знам!!!!! ПОМОЩ!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

развод с чужденец, чийто адрес не знам!!!!! ПОМОЩ!

Мнениеот bebor » 22 Фев 2010, 13:33

Здравейте,
моят казус е следният и се надявам да получа някакви минимани насоки, защото не занам какво да правя:

омъжена съм за американец, брака е сключен в САЩ пред 2 години, 4 месеца след сключването му той замина за друга страна мисля Еквадор и от 2 години нямам връзка с него. Съответно аз се върнах в България, но ми е нужен развод тъй като не смятам да съм женена до края на живота си за някой, който дори не знам къде е :evil: Още преди да изчезне аз изпратих до българското посолство копие от американското удостоверение и паспорта на мъжа ми както и постоянния ми адрес в Бългрия. От посолството са регистрирали брака в Бълграия. Въпроса ми е мога ли да получа с личната си карта копие от българското удостоверение за брак от общината по постоянен адрес, където съм регистрирана защото той взе със себе си американското удостовернение и не е в мен? И мога ли с това копие да заведа тук бракоразводно дело? А също така без негово присъствие мога ли да получа развод тъй като идея си нямам къде е господинчото! Много ще съм благодарна ако някой ми даде някакъв съвет от къде да започна с развода, защото съм на ръба на отчаянието вече!!!!
bebor
Нов потребител

Re: развод с чужденец, чийто адрес не знам!!!!! ПОМОЩ!

Мнениеот bebor » 22 Фев 2010, 14:32

Забравих да допълня и че не отдавна научих, че въпросния човек е бил с фалшива самоличност и е използвал чужд акт за раждане тъй като е прибивавал на територията на САЩ нелегално !!!!! НОО това и идея си нямам как да докажа, тъй като не мога да пътувам до САЩ в близките 10-години. Та така не само, че съм омъжена, но съм омъжена за човек, който дори не познавам и не знам как да докажа, че самоличността на човека, за който съм омъжене е фалшива :|
bebor
Нов потребител

Re: развод с чужденец, чийто адрес не знам!!!!! ПОМОЩ!

Мнениеот Гост. » 22 Фев 2010, 15:32

ако някой ми даде някакъв съвет от къде да започна с развода

Най-доброто е да посетите адвокат.
Този развод няма да е от лесните, заради призоваването, не друго.

п.п.... но съм омъжена за човек, който дори не познавам
Някои неща си имат цена. Това е вашата, която ще платите сега. :)
Гост.
Старши потребител

Назад към Семейни казуси