начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

някой може ли да ми отговори

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

някой може ли да ми отговори

Мнениеот bubabuba » 10 Мар 2010, 22:58

Въпросът ми може да ви се стори малко странен но пък за мене е от жизнено значение-та искам да ви питам мога ли да си върна бащиното име след като от 20години съм омъжена и смятам да си остана омъжена но просто не желая повече да бъда с фамилията на съпругът си причините са комплексни а и няма да ви губя времето затова питам конкретно възможно ли е- и ако е да какво трябва да направя.Предварително ви благодаря независимо от отговорът ако има такъв де. Да ви кажа това което правите за хората е много хубаво защото не всеки има средства и време да си позволи визита при адвокат обикновено ви търсим вече ако положението е много напечено и няма на къде.
bubabuba
Нов потребител

Re: някой може ли да ми отговори

Мнениеот rts » 11 Мар 2010, 16:37

Разкажете на адвокат за тайнствените причини, поради които след 20г. не желаете повече да носите фамилията на съпруга си и дано той намери правно основание да Ви реши проблема без развод.
rts
Активен потребител

Re: някой може ли да ми отговори

Мнениеот svettoslav » 11 Мар 2010, 19:10

bubabuba написа:обикновено ви търсим вече ако положението е много напечено и няма на къде.

Във Вашия случай обаче като че ли вече е доста напечено :) .Сменяй го,няма страшно(не мъжа,де,името).Но ако кажеш и него може да смениме,няма да е първия :D
След 20г. брак ? Ей,Бубии..Буби-буби-буби.. :P
svettoslav
Активен потребител

Назад към Семейни казуси