начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

развод по чл.100- излишно усложнен от съдия

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: развод по чл.100- излишно усложнен от съдия

Мнениеот Гост. » 13 Ное 2008, 22:07

Ихихи, Quicksilver , що не отпочнахте с това ви прошение.... а правите импровизации по Полегнала е Тодора?
Ми тя у мене..., ставайте, че да продължаваме :lol: :lol: :lol:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Quicksilver » 13 Ное 2008, 22:45

poli_g написа: ставайте, че да продължаваме :lol: :lol: :lol:

А! То да не се става лесно от под масата. Ей го и баджанакът носи нова дамаджана с вино. То се е видяло ще се спи под масата.
А, и, poli_g, тъй и тъй си намерила прословутата диплома, хвърли я насам да пообършим малко дюшюмето, че баджанакът и той падна под масата, па взе, че разля виното. Някой все още прав, ще се подхлъзне на локвата и ще си натърти задника. Не че скоро няма да остане някой не под масата, ама друго си е, когато падаш кьоркютюк пиян. Тогава нищо не усещаш. Пък полутрезвен бая си боли. Мани не е за разправяне. Че и някой шпагат можем да направиш, после междуслабинието така ще те заболи, че направо ще изтрезнееш. И ще трябва наново да се напиваш. А с вино това си е трудоемка работа. Останалите няма да те чакат и кротко ще си захъркат пиянски. И трябва сам да пиеш. Пък после що пияниците били тъжни и самотни. Само заради дипломата на оня съдия ще да е. Давай я по-бързо насам и да продължаваме безаварийно да си къркаме.
Quicksilver
Потребител

Мнениеот Гост. » 13 Ное 2008, 22:53

хихихихихи мда, заболя ме стомаха, бе човек, разплаках се от смях...
Малей, да ти шушна нещичко- домашните ме гледат странно, аз, монитор, тишина и толкова смях, неестествено е... :lol: :lol:
Чини ми се да ще се отпочва производство за поставяне под запрещение... на моята особа :cry: :cry:
Адвокааат ми требе! /тук вече си крещя/ Дипломата ще търгувам- защитата ми срещу нея!
Еле да ги има трезви, де са те сега? :cry:

п.п. извинявай, но имам проблеми в раздел общи- дискриминират ме, та затова се забавих с отговора.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Quicksilver » 13 Ное 2008, 23:03

Ич и да н'ти пука, че домашните те гледат странно. Щом те гледат странно, значи им има и на тях нещо. Я да им открием на тях едно производство за поставяне под запрещение. Ти си имаш надлежната процесуална легитимация, подавай иска до окръжния съд. Пък аз мога да помогна с изнамирането на основанията му.

П.П. Мойто забавяне с писането на отговори е оправдателно. Знаеш ли колко време ми отнема, докато нацеля правилната клававиатура от всичките осем, които ми се превиждат - подредени са даже на два реда. И така за всяка буква. Абе никак не е лесна мойта.
Quicksilver
Потребител

Мнениеот Quicksilver » 13 Ное 2008, 23:04

А за дискриминацията. Я им тегли една пиянска благословия. Или пък можеш да им покажеш комбинация от сложно преплетени пръсти в пространството с преобладаваща в тях средна ориентация.
Quicksilver
Потребител

Мнениеот Quicksilver » 13 Ное 2008, 23:07

А! Нещо туй вино фалшиво, много воднисто, взех да поизтрезнявам. Аааа, баджанак, не сме се разбрали ний с тебе така. Я бягай да донесеш ракията. От оная скоросмъртницата, дето като удариш две глътки и после с отскок удряш тавана с главата.
Quicksilver
Потребител

Мнениеот Гост. » 13 Ное 2008, 23:19

ихихи, като каза скоросмъртница, та се сетих, мани баджанака - има тука една, само за целебни нужди - ма да дОнеса от нея, че таквози не пия? Па и не разтривам- да не остане зян.
Ти познаваш ли комшията Иван? той каква има...ммм, и е стар наш познайник- пита и за тебе.. :lol: http://vbox7.com/play:fdebcc41- виж го какъв е готин. Не може да не ти трогне сърчицето...
Тази песен, както казва колега, е обявена за химн- само поради смисловата натовареност на текста. Мен ако питаш :? - заради снимката на бай Иван, ама това е друга тема... за нЕкоя друга маса, нЕкоя друга вечер у нЕкоя друга кръчма.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 13 Ное 2008, 23:24

Ма нема да ставам хулиганка, кат бай Иван, че после ще ми трЕбе рамо и по УБДХ... Хъм, ти скъпо ли взимаш? Да те цаня...
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 13 Ное 2008, 23:27

Ти? да не отиде да издирваш баджанака? :o Никакъв се не виждаш на първия ред... :x То и себе си вече не виждам, но до преди малко ти поне беше там :?
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Quicksilver » 13 Ное 2008, 23:32

Тука съм, трябваше да поизпразня разни телесни кухини пълни с бледожълтеникакви течности. Че след толкова вино.

Ама бай ти Иван ме метна, никакъв не го виждам. Тоя линк не се отваря. Пиши ми "Грешка! За съжаление видеото което се опитвате да отворите не съществува!"
Туй ша е някоя конспирация. В смисъл спиране на кон.
Quicksilver
Потребител

Мнениеот Гост. » 13 Ное 2008, 23:33

А, не- тук сте си били... напразно притеснение... :lol: :lol: :lol: Хм.. бе притесних се- нема ли се почупите от това, верно не е шпагат, ама знам ли сЕга? :?
Изображение
Последна промяна poli_g на 22 Дек 2008, 21:43, променена общо 1 път
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Quicksilver » 13 Ное 2008, 23:36

Хахахааха. Туй е сутрешната ни гимнастика. Без нея за къде сме.
Quicksilver
Потребител

Мнениеот Гост. » 13 Ное 2008, 23:38

Викам го на бис- вЕднАга- http://vbox7.com/play:d429f725

обаче тука си има и фото- да го видиш, ще се сетиш, какъв е готин- http://vbox7.com/play:fdebcc41 . При мен се отваря- явно грешката не е в моя компютър.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Quicksilver » 13 Ное 2008, 23:41

А туй е липсата на алтернатива. Изображение

Ако видиш отцепника, веднага ни го предай да го превъзпитаме.
Quicksilver
Потребител

Мнениеот zenitn » 13 Ное 2008, 23:42

Ох и мен ме разсмяхте. Благодаря-днес ми е куц ден.
На желаещите ще пратя на лични таз резолюцийка. Ама няма да казвам кой е съдията, по обясними причини-много известност ще му дойде :evil: , пък и малко колегиалност да проявим......все пак, хора сме :roll: , :oops: -всички понякога ги вършим разни

П.П. въпреки това много се смях покрай вашите коментари.
Ще ми се да беше само шега, ама истина е да му се не види.........Понякога си мисля, че само на мен ми се случват подобни простотии.....от лесно, да стане супер сложно :evil: :twisted: :twisted:
zenitn
Младши потребител

Мнениеот Melly » 13 Ное 2008, 23:43

Аууу, сладури!!!

Та тази ваш`та раздумка е много заразителна.
Смях се до припадък :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Я по-тихо, ей там от околовръза!
Тук настана царство, еххх тамън за душата.
Никой да не шава!!!
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 13 Ное 2008, 23:45

Те това ще е сложната пръстова комбинация ... за онази тема. Схватлива съм, нали? :lol: :lol:
Изображение
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Quicksilver » 13 Ное 2008, 23:46

Отвориха ми се. А тъй. Знам го аз тоя бай Иван. Черпил съм го навремето в ТКЗС-то. Пък и за тая музика му е времето. Айде сега спИциален поздрав и от мен. Ако си и от Люлин, идеално. http://vbox7.com/play:19e1c783
Quicksilver
Потребител

Мнениеот Quicksilver » 13 Ное 2008, 23:49

Много си схватлива :lol: :lol: :lol: Ама тя комбинацията беше малко по-различна, ама и тая става. Ще речем, че евфемистична.
Quicksilver
Потребител

Мнениеот Гост. » 13 Ное 2008, 23:50

ТрЕбе си ми помощ, вдигам гири ама сАжАлете ме... нЕам сили.
Ей го, на, отцепника... изцуцал е цялата скоросмъртница...
Изображение
на себе си не мяза вече...
Гост.
Старши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Семейни казуси