- Дата и час: 17 Дек 2024, 11:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
След 21 години брак?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: След 21 години брак?
Значи по вина - както е написано по-горе - при адвокат, занимаващ се обаче с бракоразводни дела, че някои хабер си нямат от това - да не се обиди някой ей
- nikiboy
- Потребител
Ква вина могат да имат децата,които са наследници!!!!!!!!!!!!!!
Те че мъжете някои се вдетеняват при млада лъжлива плът от силикон,си е човешко,но кръвта на вода не става.
Децата му да не мърдат от дома.Дело за въвод и извеждане е възоснова на решение.
В името на децата,къпете се на воля,гответе си на воля в бащината къща,пускайте топломерите на 6.Татко ви не може да се разведе и с вас. Вие не принадлежите към настойничество. Ако някоя го използува,вие сте тези до него,за да покажете колко лесно може от глупост мъж да загуби единственият си дом.
Те че мъжете някои се вдетеняват при млада лъжлива плът от силикон,си е човешко,но кръвта на вода не става.
Децата му да не мърдат от дома.Дело за въвод и извеждане е възоснова на решение.
В името на децата,къпете се на воля,гответе си на воля в бащината къща,пускайте топломерите на 6.Татко ви не може да се разведе и с вас. Вие не принадлежите към настойничество. Ако някоя го използува,вие сте тези до него,за да покажете колко лесно може от глупост мъж да загуби единственият си дом.
-
namakak - Потребител
Утре ще търсим адвокат. Но това бяха прекалено много лъжи... чак не ми го побира ума, предполагам, че все пак и ние имаме право да си изложим гледните точки, нали?
А, пффф, пари да ми дава няма да остана да живея с него. Не знам днес как не му натъпках в устата плика с молбата...
А, пффф, пари да ми дава няма да остана да живея с него. Не знам днес как не му натъпках в устата плика с молбата...
- arabesque
- Нов потребител
namakak написа:Ква вина могат да имат децата,които са наследници!!!!!!!!!!!!!!
Да, най-правилното решение в момента е да се свържете с адвокат, че като чета горното мнение се чудя това наистина ли е "българския ПРАВЕН протал".... Или някой е решил да словоблудства без да разбира дори смисъла и съдържанието на употребяваните от него думи!?!
- jiji2
- Потребител
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|