Не Ве ли се струва, че темата се поизчерпа...?
Тъй като колегата, с когото главно всички спореха, не беше вникнал в същността на въпроса , който се разискваше, беше изразил явно неправилно мнение. Именно това имаше пред вид jijiye със забележката си. Повече няма място за разсъждения по повдигнатия въпрос. Ако има нещо, което ви убягва от дадените отговори - питайте конкретно.
- Дата и час: 16 Дек 2024, 00:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
моля за съвет
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
50 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Към питащия - как така съпруга ви хем иска да вижда детето, хем не си е получил съобщението. Тоест защо не му кажете, че се позовава на невлязло в законна сила решение? Първо си получава съобщението, че решението с мотивите е готово и може да се обжалва, после за съпругът ви изтича онзи прословут 14 дневен срок и чак тагова - ела заповядай да виждаш детето. После в повечето решения пише и къде ще се осъществява контакта с детето. И ако имате вече едно влязло в сила решение - след като с посочените хватки го принудите бившия ви да получи най после съобщението си, тогава може и да искате от съда да на осн. 106, ал. 5 от СК да измени мерките относно личните отношения с детето на съпруга ви. Успех.
- mari_an
- Младши потребител
nikoy написа:СЕКС на 69%!!! (това е по-здрав за "джиджи")
Ти освен глупости и тъпи бъзици можеш ли да родиш нещо умно(което не си назубрил)сух чирос с теб
- jijiye
- Младши потребител
jijiye написа:nikoy написа:СЕКС на 69%!!! (това е по-здрав за "джиджи")
Ти освен глупости и тъпи бъзици можеш ли да родиш нещо умно(което не си назубрил)сух чироз с теб
- jijiye
- Младши потребител
jijiye написа:jijiye написа:nikoy написа:СЕКС на 69%!!! (това е по-здрав за "джиджи")
Ти освен глупости и тъпи бъзици можеш ли да родиш нещо умно(което не си назубрил)сух чироз с теб
jijiye, хайде по-спокойно и на теб ти се иска, ама не щеш да си признаеш....ха-ха-ха
- vesselincho
- Младши потребител
vesselincho написа:Недобросъвестността на страната не може да бъде пречка съдебното решение да влезе в сила!
Решението се обнародва в ДВ и така страната вече е запозната с него!Съдебното решение влиза в сила!
И не репликирайте Nikoy!Уверен съм, че той е имал предвид точно това!
И да уточним за който не е разбрал - горното мнение е ирония, а не сарказъм. Всички останали мнения, с изключение тези на Никой, изглеждат на пръв поглед верни.
Тита, какво стана по Вашия въпрос:
1.) Връчено ли е обявлението?
2.) Ако не, какви са резултатите от проверката, която препоръчах да се направи в Служба "Връчване на призовки и съдебни книжа" (Бюро Призовки) към съответния съд?
- kontrol
- Активен потребител
Re: моля за съвет
tita1975 написа:Здравейте,бях в процес на развод повече от година. Решението на съда излезе в края на януари 2006г. Все още не мога да си взема решението понеже не могат да намерят бившия ми съпруг за да му го връчат. Понеже той има адвокатско пълномощно, изпращат обявление на адвоката му в началото на февруари, но все още нямам никакви резултати дали е получено това обявление. Въпросът ми е дали има някакви срокове за това чакане.
здравей, незнам съдебните срокове какви са, но има срокове при смяна на личните документи заради смяна на фамилното име след развода и те са в едномесечен срок да се подменят невалидните вече документи за самоличност, като в това време трябва да се извърши и корекция на името в общинската администрация служба ЕСГРАОН
Така, че моя съвет е да не чакаш, а да отидеш и да си провериш сроковете в съда за да се снабдиш по-скоро с необходимото ти решение
- radosti
- Нов потребител
kontrol написа:vesselincho написа:Недобросъвестността на страната не може да бъде пречка съдебното решение да влезе в сила!
Решението се обнародва в ДВ и така страната вече е запозната с него!Съдебното решение влиза в сила!
И не репликирайте Nikoy!Уверен съм, че той е имал предвид точно това!
И да уточним за който не е разбрал - горното мнение е ирония, а не сарказъм. Всички останали мнения, с изключение тези на Никой, изглеждат на пръв поглед верни.
Тита, какво стана по Вашия въпрос:
1.) Връчено ли е обявлението?
2.) Ако не, какви са резултатите от проверката, която препоръчах да се направи в Служба "Връчване на призовки и съдебни книжа" (Бюро Призовки) към съответния съд?
Съжалявам, че чак сега пиша, но имах ангажименти. Ами какво става ли, ходих при адвокатката си и тя ми каза че все още няма никакъв резултат и че следят хода на събитието. Така дотук добре, между другото аз случайно се срещнах с него /бившия/и му казах че не мога да си взема решението поради еди каква си причина, а той ми отговори че "нямал никаква вина за това че администрацията била скапана". От тук нататък какво направихме ли, ами разбрахме какъв му е новия адрес по лична карта и адвоката каза че ще пусне нова молба в съда да го призоват на този адрес. Проблема е, че той не стои на него а постоянно пътува нанякъде и се прибира да кажем в месеца два пъти, така че незнам и от този адрес какво ще излезе. Това е засега, а за детето не ми дадохте много съвети, в смисъл какви ще бъдат последствията от това че не иска да се среща с него.
- tita1975
- Младши потребител
50 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|