Здравейте!
Обръщам се към Вас с молба за помощ.През 1991 заедно със съпругът ми , с когото бях сключиала брак преди около две години заминахме за САЩ и известно време живяхме там заедно, след което той ме напусна и се върна в България. През 2000 година заведох дело в Областния съд на щата, с което беше прекратен бракът между нас, в този окръг е позволено да се разтрогва бракът, когато не живееш постоянно с другия съпруг. В решението са уредени всички въпроси - за фамилното ми име (връщам си моминското), имуществата, които трябва да се разделят между двете страни (всъщност няма такива), издръжаката, която страните дължат една на друга (и такова нещо няма). Бихте ли ми казали дали това решение има сила и за българското право и какво трябва да напрявя, за да си променя името в регистрите в България, тъй като ще ми се наложи да си вадя нов международен паспорт, но в него искам да бъда записана с друго име- това на сегашният ми съпруг- американец.благодаря
- Дата и час: 15 Дек 2024, 19:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Развод в САЩ и въпроси за документи за самоличност
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Misunderstood
dbw написа:izvadete apostil na sadebnoto reshenie za razvoda.
I am not sure if you understood what i meant, but i know that was not it.
- Гост
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|