начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

Razvod - roditeli

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Razvod - roditeli

Мнениеот Гост » 31 Яну 2006, 19:13

Rodelite mi se razvegdat v momenta - maika mi e alkoholichka i vqobshe ne e v sqstoianie da se grigi za brat mi, kogoto maltretira.

Toi obeche e tolkova naplashen ot neia, che mai se gotvi da kage v sqda, che iska da bqde s neia, zashoto tia samo go zaplashva...

Ima li nesho, koeto da mogem da npravim? Tia absolutno ne moge da go vzeme - she go sqsipe.
Гост

Мнениеот Рая » 31 Яну 2006, 20:57

Обърнете се към адвокат и той ще ви обясни как да постъпите.Това,че брат Ви ,ще заяви,че желае да живее при нея,не задължава съда да и го предостави за отглеждане.Успех!
Рая

Мнениеот Гост » 06 Фев 2006, 16:12

Водете свидетели, които да докажат, че майка ви не може да се грижи за брат Ви. Нека разкажат за случаи на които са били свидетели. Ти също можеш да го споменеш, ако те разпитват. Не е задължително съдът да вземе под внимание желанието на брат Ви.
Гост

Назад към Семейни казуси