начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

Kak moga da smenia familiata si?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Kak moga da smenia familiata si?

Мнениеот valentina_18 » 04 Фев 2006, 14:00

Az sam na blizo 19 godini.Roditelite mi sa razvedeni ot 15 godini,kato prez tezi 15 godini maika mi e poemala vsi4ki griji po men .Izdrajka ne sam polu4avala nito az, nito maika mi ot 12 godini.Rojdenite mi dni biaha zabraveni i ot niakolko godini izob6to ne e proiaviaval dori begal interes.Tezi sabitia me dovedoha do jelanieto da priema familiata na maika si i se nadiavam 4e 6te mojete da mi pomognete da rzbera sistemata po koiato stava tova. :D mersi predvaritelno
valentina_18

Мнениеот maycheto » 04 Фев 2006, 20:48

Мило момиче, системата е следната: обръщаш се към адвокат, който завежда гражданско дело. В това дело ще трябва да се представят доказателства, които да водят до извода, че промяната на името ти се налага от важни причини. Няма пречка това да са тези, които ти изтъкваш в питането си, но трябва да ангажираш свидетели, а при възможност и писмени доказателства, от които да е видно, че това, което твърдиш, е истина. Делото не е сложно, така че не бива да се притесняваш излишно. Трябва обаче да имаш предвид, че все пак решението се взима от съда - той ще прецени, дали искането ти е достатъчно доказано и основателно. Знай също, че това е важно решение, което трябва да обмислиш добре - след сменянето на фамилията ти, следваща смяна може да правиш безпроблемно при едва при сключване на брак. Успех!
maycheto
Младши потребител

Мнениеот Гост » 04 Фев 2006, 21:00

напримир като се ожениш :)
Гост

Назад към Семейни казуси