начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

иск за издръжка

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

иск за издръжка

Мнениеот simba » 12 Мар 2006, 18:05

заведох дело за издръжка, но се оказа, че трябва дъщеря ми да го заведе от нейно име с мое съгласие. Незнам, дали в молбата трябва да посоча моите факти, както съм ги описала в предишната молба или все едно молбата е писана от дъщеря ми. Предварително благодаря
simba
Младши потребител

Мнениеот ana_maria » 12 Мар 2006, 18:31

:arrow: пишете името й / тя вероятно е непълнолетна/, ЕГН, със съгласието на / вашето име и ЕГН, адрес , като нейна майка и законен представител
ana_maria
Младши потребител

Мнениеот maycheto » 12 Мар 2006, 23:30

Фактите се излагат от името на дъщеря ви. Вие само давате съгласие, както ви е отговорено по-горе. Молбата се подписва и от двете ви.
maycheto
Младши потребител

Назад към Семейни казуси