начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

Издръжка на децата при развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Издръжка на децата при развод

Мнениеот local1970 » 15 Мар 2006, 19:59

Здравейте! В момента съм в развод.Обслужвам много кредити натрупани по време на брака , които удостоверявам с документи по време на делото.
Интересува ме при остатъчен доход след погасяванена ежемесечните кредитни вноски , 200 лв.. ако ищцата изисква издръжка на 2 деца 160 лв общо .. как ще се процедира.
Това означава ,че аз ще се издържам с 40 лв... Така ли да го разбирам?
И солидарна ли е ищцата към изплащането на направените кредити по време на брака?
Благодаря за вниманието и изчерпателните отговори!!

:D :D :D
local1970
Нов потребител

Re: Издръжка на децата при развод

Мнениеот sali86 » 15 Мар 2006, 22:57

здравейте ас сам разведен нойенами наложи запо на международния ми паспорт за мевнеси ни суми за издражка.Ас ги внесох но судия изпалнителя ми казва че паспорта ми е временно спрян от запора.Имали такав закон за за временно спиране на запора
ако има ми пишете на icq 268-265-786 Обадих се в паспортната служба Бургас защото живея там те ми казазаха такав закон няма за временен запор СЪДИЯТА ПО ДЕЛОТО КАЗВА ЧЕ ИМА
sali86
Нов потребител

Назад към Семейни казуси