начало

Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева

изпит за адвокати

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

изпит за адвокати

Мнениеот moi » 05 Апр 2006, 17:35

Някой може ли да ми разясни, дали след успешно полагане на изпита за адвокати и младши адвокати, има някакъв срок, в който трябва да започне упражнявато на адвокатска дейност? И как става преместването от една адвокатска колегия в друга? Сигурно звучи тъпо, но не съм наясно. :roll:
moi
Нов потребител

Мнениеот todorova » 18 Апр 2006, 17:38

Уважаеми колега,най вероятно започвате упражняването на дейността след като сте приет в колегия и сте положили клетва.След този момент Вие сте младши адвокат или адвокат и упражнявате дейност,дори и да не сте стъпили в кантората си.Това не зависи нито от това дали плащате осигуровки ,нито от нищо друго.Аз имам колеги които така направиха 2 г.ридически стаж и после станаха прокурори.По отношение на приемането пак става със същия набор от документи,като за начално встъпване,обаче лошото е ,че наново се внася таксата,а тя не е малко.
todorova
Младши потребител

Назад към Семейни казуси