- Дата и час: 16 Дек 2024, 00:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Моля за помощ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Моля за помощ
Има ли някакъв образец на молба за издаване на изпълнителен лист за детска издръжка,детето е на 14 год.
- elada
- Младши потребител
Re: Моля за помощ
elada написа:Има ли някакъв образец на молба за издаване на изпълнителен лист за детска издръжка,детето е на 14 год.
14г. навършени нали така .
до районен съд..........
Молба
от ...........
със съгласието на родителя
по гр.д.№..............
Моля да ми бъде издаден изпълнителен лист по гр.д.№........
прилагам д.т. за внесена Д.Т. /някъде се събира д.такса по тия дела за изп. лист не знам как е при вас питай /
гр..........дата......... С Уважение :.............
родител:...............
Е ако си адвоката по делото можеш направо ти да поискаш да се издаде изпълнителния лист
Молби от тоя тип по принцип като образци има закачени по таблата или вратите на канцелариите по съдилищата.
- donna
- Старши потребител
Аз мисля, че ДТ не се дължи нито за издаването на изпълнителния лист, нито за образуването на изп.дело.
- 7777
- Младши потребител
Адвоката ми написа вече една молба от мое име,и от съда я оставиха без уважение,като ми казаха ,че молбата трябва да бъде от името на детето,Другото което ме притеснява е ,че молбата е по бракоразводното дело , а аз осъдих бившият ми съпруг по наказателно дело по чл.183 от НК,не е ли по-добре да подам молбата за издаване на изпълнителният лист по това дело?
- elada
- Младши потребител
За д.т. всекий съд различно , като писах има места където за и.л. по дело за издръжка се събира -плащала съм , има места където не се събира ,за съдебното изпълнение важат псъщите правила някъде искап д.т. и за образуване и за способите ,другаде само за способите на трети места никаква Д.Т. от взискателя не събират ...........еми практика различна.
Личното ми мнение е че не следва да се събира Д.Т. нито за издаване на изпълнителния лист нито за образуване на изп. дело нито за запорите и възбраните .
Личното ми мнение е че не следва да се събира Д.Т. нито за издаване на изпълнителния лист нито за образуване на изп. дело нито за запорите и възбраните .
- donna
- Старши потребител
Става въпрос за издръжката определена по делото за развод така ли ...ами подайте молба за издаване на изпълнителен лист.
- donna
- Старши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|