начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

решението за развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

решението за развод

Мнениеот denissse » 08 Юни 2006, 12:10

в решението за развод на моя позната пише- Съдът присъжда апарнамента на майката и двете деца - решението е влязло в сила преди месец, а все още в него живее бившият и съпруг. Това, че не е споменато, че се присъжда до навършване на пълнолетие на непълнолетното дете, значи ли че присъжда собствеността на апартамента и бившият съпруг няма вече права там
denissse
Младши потребител

Re: решението за развод

Мнениеот donna » 08 Юни 2006, 12:21

denissse написа:в решението за развод на моя позната пише- Съдът присъжда апарнамента на майката и двете деца - решението е влязло в сила преди месец, а все още в него живее бившият и съпруг. Това, че не е споменато, че се присъжда до навършване на пълнолетие на непълнолетното дете, значи ли че присъжда собствеността на апартамента и бившият съпруг няма вече права там

Не си казала всичко ,хайде ако са се споразумяли апартамента да остане в дял на съпругата да ,ама не ми се вярва /това трябва да е в споразумението ,независимо дали е развод по взаимно съгласие или по чл.99 ал.3 СК /,ако не е така това си е просто ЯФГ,която не е фатална и може да бъде поправена.

А след като бившия е още в жилището да поиска да и се издаде изпълнителен лист ,да образува изп.дело и да действа.
donna
Старши потребител

Мнениеот spravedlivost » 08 Юни 2006, 13:39

Po obaisneniata predpolagam che sudut si e proiznesul otnosno polzvaneto na jilishteto, a ne po otnoshenie na sobstvenostta. Tova moje da stane nezavisimo ciia e sobstvenostta. Ako sudut se e proiznesul otnosno polzvaneto, tova che ne e opredelil srok ne sledva da se tulkuva v smisul che se e proiznesul otnosno sobstvenostta! I nai-dobre e da ne gadaem, a da vidim dispozitiva na reshenieto. za da budem po-korektni v otgovora si.
spravedlivost
Младши потребител

Мнениеот denissse » 08 Юни 2006, 15:08

там е работата, че не съм го чела и аз още, само така ми каза тя и за това и аз гадая кво става ама ако беше пояснено тя щеше да ми каже, а каза, че пишело само това и аз се съмнявам за ЯФГ, ама няма да говоря на вятъра като го прочета ще пиша, благодаря многа за сега
denissse
Младши потребител

Мнениеот denissse » 08 Юни 2006, 15:09

там е работата, че не съм го чела и аз още, само така ми каза тя и за това и аз гадая кво става ама ако беше пояснено тя щеше да ми каже, а каза, че пишело само това и аз се съмнявам за ЯФГ, ама няма да говоря на вятъра като го прочета ще пиша, благодаря многа за сега
denissse
Младши потребител

Мнениеот denissse » 08 Юни 2006, 15:09

denissse
Младши потребител

Назад към Семейни казуси