начало

14 нови съдии встъпиха в три апелативни съдилища 14 нови съдии встъпиха в три апелативни съдилища

образец на пълномощно за продажба на семейно МПС

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

образец на пълномощно за продажба на семейно МПС

Мнениеот ggari » 07 Мар 2007, 16:27

Здравейте,
искам да продам автомобил, който е на мое име, но съпругата ми да ме упълномощи предварително, за да не идва при изповядването на сделката. Търся примерен образец на пълномощното: ggari@lex.bg Благодаря предварително!
ggari
Младши потребител

Мнениеот sarbijanac » 07 Мар 2007, 23:19

ПЪЛНОМОЩНО

Подписаната: 1...................... - ЕГН................., л.к. №.............. / ................. г. изд. от МВР -Шумен, с постоянен адрес: гр. Нови пазар

УПЪЛНОМОЩАВАМ

Съпруга си ........................ - ЕГН .................., л.к. №............. / ............... г. изд. от МВР -............, с постоянен адрес: гр. Нови пазар

СЪС СЛЕДНИТЕ ПРАВА:

Да ме представлява ГЕНЕРАЛНО пред Сектор КАТ - "Пътна полиция" при РДВР на МВР - гр. Шумен, държавни, общински, съдебни институции и всички трети лица, включително и пред застрахователи, по цялостната процедура по застраховане, както и получаване на застрахователно обезщетение, и държавни институции данъчни -подаване на декларации, плащане на данъци, такси, данъчни актове и др., митнически -пред съответното митническо учреждение, при което преминава държавната граница на Р. България, КАТ - включително подмяна на табелите с регистрационните номера и свидетелство за регистрация на МПС, ДАЙ ,ТАП и др.], ползването като вещ, в страната и чужбина, включително и като такси, както и при извършването на всякакви разпоредителни и учредителни (в залог) действия, чрез правен способ, условия и цена, каквито намери за добре (продава, дарява, заменя изцяло или на части), включително като договаря САМ СЕБЕ СИ по смисъла на чл.38,ал.1 от ЗЗД, и когато представлява трети лица, БЕЗ ДА МИ ДАВА ОТЧЕТ за извършеното, както и да бракува цялото МПС и да бракува и сменя двигателя, включително като подписва всякакви документи при упражняването на гореописаните права.

НАСТОЯЩОТО ПЪЛНОМОЩНО Е БЕЗСРОЧНО!

ПРЕДМЕТ НА ПРАВОТО: съсобственото ни МПС - лек автомобил: марка: ............ модел : ........... цвят черен с рама: №......... ,двигател: № ................., с регистрационен № .........................

УПЪЛНОМОЩИТЕЛ:.....................................................
sarbijanac
Активен потребител

Назад към Семейни казуси