начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

Отказано дело за разовд

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отказано дело за разовд

Мнениеот tigara » 04 Юни 2007, 17:03

Здравейте, със съпругата ми сме в развод, днес трябваше да има дело, но тя не се появи и делото беше отложено. Има ли начин, ако продължава да не се появява да бъдем "служебно" разведени,?
tigara
Нов потребител

Re: Отказано дело за разовд

Мнениеот vesselincho » 04 Юни 2007, 19:28

Неявявянето на съпругата Ви не е пречка за разглеждането на молбата,но съдът може да разпореди да се яви лично.

За каква форма на развод се касае - развод по чл.99 СК или по взаимно съгласие?

Вие в качеството си на ищец ли сте?
vesselincho
Младши потребител

Мнениеот tigara » 04 Юни 2007, 19:42

Молбата за развод я подадох аз, не е по взаимно съгласие. И още нещо - тъй-като нямаме навършени 3 години от брака, делото ще бъде ли отхвърлено?
tigara
Нов потребител

Мнениеот Sarkis_999 » 05 Юни 2007, 02:08

tigara написа:Молбата за развод я подадох аз, не е по взаимно съгласие. И още нещо - тъй-като нямаме навършени 3 години от брака, делото ще бъде ли отхвърлено?
НЕ
Sarkis_999
Потребител

Назад към Семейни казуси