- Дата и час: 17 Дек 2024, 00:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Отказано дело за разовд
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Отказано дело за разовд
Здравейте, със съпругата ми сме в развод, днес трябваше да има дело, но тя не се появи и делото беше отложено. Има ли начин, ако продължава да не се появява да бъдем "служебно" разведени,?
- tigara
- Нов потребител
Re: Отказано дело за разовд
Неявявянето на съпругата Ви не е пречка за разглеждането на молбата,но съдът може да разпореди да се яви лично.
За каква форма на развод се касае - развод по чл.99 СК или по взаимно съгласие?
Вие в качеството си на ищец ли сте?
За каква форма на развод се касае - развод по чл.99 СК или по взаимно съгласие?
Вие в качеството си на ищец ли сте?
- vesselincho
- Младши потребител
Молбата за развод я подадох аз, не е по взаимно съгласие. И още нещо - тъй-като нямаме навършени 3 години от брака, делото ще бъде ли отхвърлено?
- tigara
- Нов потребител
НЕtigara написа:Молбата за развод я подадох аз, не е по взаимно съгласие. И още нещо - тъй-като нямаме навършени 3 години от брака, делото ще бъде ли отхвърлено?
- Sarkis_999
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|