начало

Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева

моля, пратете ми декларация

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

моля, пратете ми декларация

Мнениеот nina75 » 26 Юни 2007, 14:02

Драги участници във форума, моля Ви, ако някой има форма на декларация за пътуване на дете в чужбина с единият родитер, а ако в нея вклучено и издаване на задграничен паспорт- СУПЕР.
Предварително Ви благодаря.
nina75
Младши потребител

Мнениеот andronika » 26 Юни 2007, 15:32

Не можете да го направите по този начин. Редът е първо да извадите задграничен паспорт на детето /с пълномощно от другия родител, в случай, че не може да присъства/, след което идва ред на декларацията. Защото в декларацията трябва да се опише номерът на паспорта /който ще бъде представен пред граничните служители/.
andronika
Потребител

Мнениеот valia6000 » 26 Юни 2007, 15:52

Декларация

Подписаната ........................................, ЕГН .............., л. к. № ......., изд. на .............. от МВР гр. ................, с адрес: ..............................

декларирам, че:
СЪМ СЪГЛАСЕН синът ни ........................................, с ЕГН ..............., адрес : ........................., да пътува многократно в чужбина без ограничение на държавите, които ще посети, придружаван от баща си .................................., ЕГН ...................., л.к. № ................, изд. от ................. на ...................., с адрес: ............................

Декларатор: ..........................

Приятен и успешен ден!
valia6000
Младши потребител

Мнениеот nina75 » 26 Юни 2007, 16:10

ОТ ТЕБЕ НЕ СЪМ ПРОЧЕЛА НИТО ЕДНО АДЕКВАТНО МНЕНИЕ, ТИ СИ ЕДНО НЕЗАДОВОЛЕНО/ А ТО ЛИЧИ ОТВСЯКЪДЕ, ПРОСТО НАПИРА ОТ ВЪТРЕШНОСТА ТИ/НЕ МНОГО УМНО СЪЩЕСТВО. дА СЕ ГРЪМНЕШ ЩЕ Е НАЙ ДОБРЕ ЗА ТЕБ, ПРОСТО ДА НЕ СЕ ЯДОСАШ НА ХОРАТА.
nina75
Младши потребител

lyutiyat, ти си болен човек

Мнениеот nina75 » 26 Юни 2007, 17:53

Просто нямам думи, хора проследете това чудо с неговите забележки.
nina75
Младши потребител

Мнениеот Gabi1 » 27 Юни 2007, 18:03

При 3 /три/ лева за нотариалната заверка на подпис нотариусът ще Ви вземе още толкова и за изготвяне на документа /по тарифа/.
Май смешната сте Вие и направената "огромна" икономия.
Gabi1
Потребител

Назад към Семейни казуси