начало

Посредникът в потребителското кредитиране и опасните празноти в ЗПК Посредникът в потребителското кредитиране и опасните празноти в ЗПК

Укажете ми моля малко правна помощ.

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Укажете ми моля малко правна помощ.

Мнениеот CTPAX » 20 Сеп 2007, 02:02

Ситуацията е следната:
Почина съпруга ми наскоро.Не е оставил завещание или правил дарение.Наследници според свидетелсвото за наследници сме Аз( съпугата) и дъщеря от друг брак, която е пълнолетна и омъжена от 15 год.
Випроса ми е:
Как се разпределя неговото наследство:
1. Апартамента който е семеино жилище и живеехме с него заедно през 18 те години брак.Може ли да ме изгонят от него?
2. Земите които притежава и които са му наследствени.
3. Парите в банката.
За мене най неясно ми е въпроса за земите.Как се делят при положение, че са наследствени на мъжа ми и са придобити по време на брака а дъщеря му не ми е пряк наследник.
CTPAX
Нов потребител

Мнениеот pitasht » 20 Сеп 2007, 14:03

Колеги защо не укажете помощ на задаващия въпроса?
pitasht
Активен потребител

Мнениеот CTPAX » 21 Сеп 2007, 01:02

Първо:
Благодаря ви за отговорите и помоща.
Извинявам се ако не съм оцелила мястото на темата ми но не е нарочно а по скоро от незнание и недоглеждане.
На въпрпса:
Какво според Вас означава , от една страна, "наследствени " , а от друга страна "придобити по време на брака " ?

Означава че мъжът ми ги е придобил по време на брака ни от наследство от баща му.
За апартамента пояснявам че мъжът ми го е строил и живееше в него преди брака ни.
Моля ако знаете добър ама много много добър и с опит адвокат по тези въпроси на територията на община Бургас да ми дадете кординати за връзка с него.

Ако можете и вие тука да ми дадете представа много ще съм ви благодарна.
Аз не искам безплатна адвокатска помощ а да добия представа за това какво мога да очаквам и на какво да разчитам.
Защото срещу мене ще се изправят много злоба пари и отлични адвокати способни да изкопчат и вземат всичко.
CTPAX
Нов потребител

Назад към Семейни казуси