- Дата и час: 16 Дек 2024, 16:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Бащинство и ДНК-експертиза
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Бащинство и ДНК-експертиза
Въпрос: "ако двама братя еднояйчни близнаци имат по едно и също време, общо взето, сексуални контакти с една и съща жена, без мерки за предпазване от бременност, и тя ако забременее, чие ще е бащинството"?
Условието е, че нито с експертизата, нито с други доказателства може да се установи кой от двамата е бащата. И никой не припознава детето, разбира се.
Отговорът: "Бащата остава неизвестен" се приема от питащия за ненаходчив и неконструктивен.
Някой да може да даде по-находчиво и по-конструктивно предложение?
Условието е, че нито с експертизата, нито с други доказателства може да се установи кой от двамата е бащата. И никой не припознава детето, разбира се.
Отговорът: "Бащата остава неизвестен" се приема от питащия за ненаходчив и неконструктивен.
Някой да може да даде по-находчиво и по-конструктивно предложение?
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
- REVOLUTION
- Активен потребител
Уау………..не бих отказал да споделя казуса , ама ако се намеси трети близнак вече ще стане много заплетено!!!!
- REVOLUTION
- Активен потребител
Аз си мислех за още по-сложно: трима близнаци спят с три близначки, но пропускат да забележат кой с кого.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
portokal написа:Аз си мислех за още по-сложно: трима близнаци спят с три близначки, но пропускат да забележат кой с кого.
Ееее то това стана като в оня виц: "Момчета! Хайде да се организираме!"
- Clavdivs.
- Потребител
Като чух тези казуси и започвам да си мечтая да съм да съм ответник по искове за бащинство………………………от ищци близначки.
- REVOLUTION
- Активен потребител
- REVOLUTION
- Активен потребител
къде е купона с близначките? Идаааааа......
а за ДНК експертизата имаше нещо гнило - доказваше до 70 или 80% вероятност, не си спомням точно, което при еднояйчни близнаци не върши работа!
а ако не успея да си намеря още 2-ма близнака може ли да държа поне камерата?
а за ДНК експертизата имаше нещо гнило - доказваше до 70 или 80% вероятност, не си спомням точно, което при еднояйчни близнаци не върши работа!
а ако не успея да си намеря още 2-ма близнака може ли да държа поне камерата?
-
hasplu - Потребител
hasplu написа: може ли да държа поне камерата?
Малиии кви сте перверзници всички! Браво!!!
Тя темата отива май към 159
Clavdiv's Sifreddi Producioni .....
Ама и Портокал е една палавница .... на това ли Ви учат в НИП-а АААА?!
- Clavdivs.
- Потребител
Поради практическата сложност и в името на развитието на семейноправната теория обявявам кастинг за 3 или повече близначки:
1.Изисквания:
-от 18 до 35г.
-без морални задръжки
-с идеални физически данни 60-90-60(това не е тел.номер)
-готови на всякакви опити в името на науката.
Кандидатките ще бъдат проучвани от 3-члена комисия(аз съм председател)-2 места свободни.
След завършване на научните изследвания избраните кандидатки , ще получат специален сертификат , признание за изключителни заслуги в областта на науката!
1.Изисквания:
-от 18 до 35г.
-без морални задръжки
-с идеални физически данни 60-90-60(това не е тел.номер)
-готови на всякакви опити в името на науката.
Кандидатките ще бъдат проучвани от 3-члена комисия(аз съм председател)-2 места свободни.
След завършване на научните изследвания избраните кандидатки , ще получат специален сертификат , признание за изключителни заслуги в областта на науката!
- REVOLUTION
- Активен потребител
hasplu написа:аз съм секретар - всичко трябва да бъде документирано!
Така си е!Това е наука …..да не си помисли някой нещо……..
- REVOLUTION
- Активен потребител
REVOLUTION написа:[
Така си е!Това е наука …..
Както казал професора - Абе ква наука..... всеки келеш може - пък аз - Не!!!
- Clavdivs.
- Потребител
Така де....само се чудя третия член на комисията дали трябва да е специалист в областта на автоското или наказателното право.....
-
hasplu - Потребител
След опитите ще му мислим…………….Но трябва да имаме на разположение и някои специални средства-,които ще играят ролята на катализатор за опитите.За мен бърбън моля….
- REVOLUTION
- Активен потребител
Re: Бащинство и ДНК-експертиза
portokal написа:Въпрос: "ако двама братя еднояйчни близнаци имат по едно и също време, общо взето, сексуални контакти с една и съща жена, без мерки за предпазване от бременност, и тя ако забременее, чие ще е бащинството"?
Все пак portokal да не би……..така де се каже вие да сте ищеца по иска за бащинство. Ако е така казвай да помислим по-сериозно.Колеги сме трябва да си помагаме!!!!!
Последна промяна REVOLUTION на 04 Окт 2007, 19:31, променена общо 1 път
- REVOLUTION
- Активен потребител
Re: Бащинство и ДНК-експертиза
REVOLUTION написа:portokal написа:Въпрос: "ако двама братя еднояйчни близнаци имат по едно и също време, общо взето, сексуални контакти с една и съща жена, без мерки за предпазване от бременност, и тя ако забременее, чие ще е бащинството"?
Все пак portokal да не би……..така де се каже ти да си ищеца по иска за бащинство. Ако е така казвай да помислим по-сериозно.Колеги сме трябва да си помагаме!!!!!
REVOLUTION, бърбъна май Ви дойде в повече Недейте така, отговорна задача имахте, впрочем - трети член?
-
ianeva - Потребител
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
|
|