начало

Посредникът в потребителското кредитиране и опасните празноти в ЗПК Посредникът в потребителското кредитиране и опасните празноти в ЗПК

Търся съвет за адвокат

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся съвет за адвокат

Мнениеот Ardan » 11 Окт 2007, 15:29

Знам,че не тук е мястото да си търся адвокат,но бих била благодарна за всеки съвет.

Живея с детето си в страна от ЕС.Със съпруга ми сме разделени от една година, след 9 години брак.Говорихме за развод и двамата сме съгласни.Проблемът ми е,че не мога да си намериа адвокат.В момента е абсолютно невъзможно да се прибера в България (детето ходи на училище,няма на кого да го оставя,а и едва ли бих могла да си взема отпуска). Свързах се с трима адвокати и в момента,в който разберат,че съм в чужбина, хонорарите им стават около 2000 евро,искат 50% веднага и неща от този род.Да не говорим,че един от тях ми каза,че трябва минимум два пъти да се явя лично в съда.Каква тогава е ролята му на пълномощник?!

Не ми се иска просто да търся телефонни номера от Интернет,а някой,който наистина да ме представлява и защитава интересите ми!
Ardan
Нов потребител

Мнениеот Ardan » 11 Окт 2007, 18:14

Наистина сум пропуснала града - от София съм.

Аз искам точно развод по взаимно съгласие,но един от адвокатите ми каза,че е невъзможно без моето явяване. Наи-добре би било да бъде развод по взаимна вина,но на мен ми се струва адски безмислено.
Ardan
Нов потребител

Назад към Семейни казуси