- Дата и час: 16 Дек 2024, 16:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
въпросче
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
въпросче
Българка е омъжена за швейцарец.Имат едно дете, което е с двойно гражданство. След развода им детето остава при майката.Докато живеят в швейцария бащата плаща издръжка на детето, но след като майката и детето се преместват да живеят в Б-я издръжката и я спират. Няма сключен договор за правна помощ между Б-я и Швейцария. Според вас какво може да се направи и правилно ли е спряна издръжката на детето. Благодаря предварително за помоща.
- ivalina
- Младши потребител
Re: въпросче
ivalina написа:.................. правилно ли е спряна издръжката на детето.
Не. Независимо какъв е по националност бащата, той дължи издръжка. Можете да го осъдите и за минал период. Свържете се с адвокат, който е специалист по международно право или по-добре адвокат в Щвейцария.
-
Magnollia - Потребител
Благодаря колежке за бързия отговор. Бих искала да ми препоръчате литература за решаването на казуса. А не да ми пращате клиентите при друг колега. Както и да е. Все пак благодаря.
- ivalina
- Младши потребител
[quote="ivalina"] Бих искала да ми препоръчате литература за решаването на казуса. А не да ми пращате клиентите при друг колега.
Има една много хубава българска поговорка за такива случаи " Храни куче да те лае "
Има една много хубава българска поговорка за такива случаи " Храни куче да те лае "
- mimi1980
- Младши потребител
Извинявам се много, но не разбирам що за отношение имате.Не мисля че е лошо човек да попита и да иска да се научи. Всеки тръгва от някъде, незабравяйте и вие от къде сте тръгнали, ако въобще сте колега. Нека няма злобни коментари в този форум.
- ivalina
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|