начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

моля за съвет

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

моля за съвет

Мнениеот ELI19 » 07 Дек 2007, 11:09

Здравейте,

Искам да се консултирам с Вас.С мъжа ми искаме да купуваме къща.Но от банката, към която сме се ориентирали за кредит, ми казват че сумите по кредита ще бъдат удържани от моята заплата,т.к. съпругът ми получава заплатата си в друга банка.Според вас как мога да оформя документално нещата.Не искам да мисля най-лошото, но не се знае какви ще са отношенията ни след време.
Той ще бъде поръчител по кредита при всички положения т.к.сме семейни.Но какви са последствията при един евентуален развод.
ELI19
Нов потребител

Мнениеот BOJKOVA » 07 Дек 2007, 12:57

ELI19,
след като си платите вноската по кредита с ВАШАТА заплата сигурно ще живеете с НЕГОВАТА заплата така,че не е редно да се чуствате ощетена .В семейството нещата са общи така,че споко кредита си е
ВАШ,а когато го изплатите и къщата също.Като тръгнете по съдилищата,което не ви пожелавам ще си ги делите.
"Може и да съм мечтател ,но не съм единственият." Джон Ленън
BOJKOVA
Младши потребител

моля за съвет

Мнениеот ELI19 » 07 Дек 2007, 13:22

Така е, но с малката разлика че аз подписвам с банката че дължа тези пари, а нея със сигурност не би я интересувала семейните несъгласия.
ELI19
Нов потребител

Назад към Семейни казуси