- Дата и час: 16 Дек 2024, 18:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Какво да правя,невярвам на тази съдебна система.
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Какво да правя,невярвам на тази съдебна система.
Здравейте,моля ако някой може да ми даде съвет какво да правя.Преди година и половина се съдихме с бившата ми жена за родителските права над тогава 3 годишната ни дъщеря.Известно време имах възможност да наблюдавам емайла и без тя да знае.Та там в няколко съобщения тя пишеше на нейни познати че е смъркала кока,за психичното си състояние ,но имаше едно писмо в което тя пише на нейна позната,цитирам /малко съм притеснена за делото,независимо че дадохме пари на съдйката и адвокатите ме увериха че всичко ще е ОК.но мен все още ме е страх за някой неща/.Адвокатът ми казваше да не показвам тези писма защото съм щял да настроя съдийте против мен.После бившата ми жена разбра за тези писма и си направи друг емайл.В момента обжалвам пред ВС.Може ли някой да ми каже какво да предприема и какво да направя с тези писма.Преди живеех в Испания но от два месеца живея вече в България и мисля наново да обжалвам.Благодаря ви предварително за
- jab4eto
- Младши потребител
Ами други адвокати ми казват да предоставя тези писма,пък съдът да реши дали ще ги приеме или не,не един път сме говорили с моят адвокат за това.заради това питам.Живея тук и не мога да си намеря друга съдебна система,4 години живях в Испания и съдебната система там е много добра.А вие сигурно сте съдия,иначе невиждам причина да сте такъв сприхав.
- jab4eto
- Младши потребител
jab4eto написа:Ами други адвокати ми казват да предоставя тези писма,пък съдът да реши дали ще ги приеме или не,не един път сме говорили с моят адвокат за това.заради това питам.Живея тук и не мога да си намеря друга съдебна система,4 години живях в Испания и съдебната система там е много добра.А вие сигурно сте съдия,иначе невиждам причина да сте такъв сприхав.
На въпроса: по мое мнение ще си вкарате голям "автогол" с тези писма, имейли или каквото и да било друго. Практически е невъзможно да докажете авторство и със сигурност съдът ще ги изключи като доказателство. По-добре ги забравете и се съсредоточете - Вие и Вашият адвокат, на конкретните действия по обжалване, ново искане за промяна на упражняването на родителските права, или каквото и да е друго.
В тази връзка един съвет: ако действително се съмнявате, че майката на детето Ви взема наркотици, много по-полезен ход би било искането за назначаване на съдебно-медицинска експертиза - освидетелстване и изследване на кръвна проба. Може и нищо да не стане, но това е поне по-смислено от "писмата".
И още нещо: Съдебната ни система не е идеалната в никакъв случай. Но не си правете извода, че е лоша само защото не е издала решение във Ваша полза. След като сте работили и живели в Испания, би трябвало да сте преодолели тази типично българска нагласа.
- system
- Активен потребител
г-не, ако действително си мислите, не само вяло предполагате, както аз предполагам, че е случая, назначете съдебномедицинска-екпертиза на жена си и не се занимавайте с писма с неясен произход. ... че току виж Ви завели дело за преглед на чужда кореспонденция, ... пък съдебната система тогава ще стане още по-виновна
- hr.stoyanoff
- Младши потребител
Не мога да поискам медицинска експертиза за наркотик,от тогава е минало година и половина,Поисках психиатрична експертиза,и там ми отказаха.Просто грешката ми беше че повярвах в тази съдебна система,имах шансове.Но не би, трябваше аз да предложа пръв подкуп.Ако знаех как да постъпя нямаше да съм в този форум и да слушам подигравки и селски бисери.Вижте аз зная че като баща на малко момиченце съм обречен да не спечеля делото.Просто ме е яд че една съдика си е взела подкупа и аз като потърпевш не мога нищо да направя в една правова Европейска държава.
- jab4eto
- Младши потребител
jab4eto написа:Не мога да поискам медицинска експертиза за наркотик,от тогава е минало година и половина,Поисках психиатрична експертиза,и там ми отказаха............Просто ме е яд че една съдика си е взела подкупа и аз като потърпевш не мога нищо да направя в една правова Европейска държава.
Аз лично не съм видяла БИВШ наркоман. Ако е вземала наркотици преди година и половина, вероятно взема и сега. Къде Ви отказаха експертиза???
А що се отнася до подкупа...хм...може и да са свободни съчинения, особено щом взема наркотици... те и извънземни виждат. Ако докажете това (не с мейлите обаче), едва ли сте обречен за родителските права.
И се доверете най- накрая на един адвокат
Кой знае колко сте настоявали за важността и необходимостта от представянето на тези писма пред адвоката, който Ви е посъветвал да го сторите. Твърде вероятно, за да Ви угоди или да се оттърве от Вас час по скоро... Форумът също няма да Ви реши проблемите. Успех!
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|