- Дата и час: 17 Дек 2024, 10:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Otvegdane na dete v chugbina bez znanieto na ediniat roditel
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Otvegdane na dete v chugbina bez znanieto na ediniat roditel
Zdravejte! Molja za savet. Sas saprugata mi sme geneni 3 godini, imame dete na 7 godini i ne se razbirame. Giveehme i trimata v Holandia. Pri vsiko vazniknalo nedorazumenie, a sasto i bez povod, tia si zaminavasche s deteto za okolo mesez, dva, sled koeto se pribirasche otnovo pri men. Ne rabotesche, dargesche se stranno i vzemasche silni uspokoitelni lekarstva. April 2007 godina me predizvika v spor,no az otkazah da razgovaiam.Togava dovede polizia v kasti, pod predlog che sam i izneverival i sam i zaplaschvam s ubiistvo. Poliziaata ia otvede. Sled chasove dojdoha da vzemat i deteto. Na sutrinta otidoh da popitam kade sa, i mi otgovoriha, che saprudata mi e podala molba, che sam opasech chovek i basta, zaplaschval sam ia s ubiistvo, izvadila si e med.svidetelstvo za nanesen poboi ot men, sas sinini po krakata i schiata.( Po-kasno pristigna smetka ot sad.medizina v mestnata bolniza, koiato az platih....?) i sas barza zapoved sa nastaneni v priut, koito az niamam pravo da znaia, kato vremenna miarka, dokato saprugata mi si namerila giliste. Sled okolo sedmiza zavarih saprugata mi i deteto da si vzemat bagag i sled tova razbrah, che bez moe znanie tia e napusnala Holandia s deteto i e veche v BG. Opitval sam se mnogokratno da razgovarim s neia no tia ikategorichno otkazva, izpada v isterii po telefona.Kazva, che niama da vidia deteto, nisto ste go chuja. Sas sedmizi ne vdiga telefona. Kupih Mob. telefon na deteto si, no tia go izkluchva. Vaprosat mi e bihte li mi pomognali sas savet. Kak da prozediram za da vigdam deteto si? Moge li njakoj da otvlicha sobstvenoto mi dete bez moe znanie i razreschenie v chugbina , pri neraztrognat brak? Kogato biah v Balgaria i iskah da go vzema za niakolko chasa, tia ne mi pozvoljava. Kazva, che na sekundata ste se obadi v polizijata i s dokumenta kojto ima ot Hol.polizija i ste me ogranichi zavinagi na ne vigdam deteto. Az sam poriadachen chovek i se strahuvam, che oste edno podobno izmisleno obvinenie ot neina strana moge da mi navredi. NE MI POZVOLIAVA NITO DA VIGDAM ; NITO DA CHUVAM DETETO SI I TOVA ME SASPVA. Zaplaschva me , che ako se razvedem, tia si e opekla rabotite i sadat ste me lischi ot rod.prava i vigdane s deteto. Trevoga se i za deteto, tai -kato saprugata mi vzema silni psihotropni lekarstva, ne e dobre s nervite i deteto chesto ostava samo; ili na grigite na baba si. Molia Vi pomognete mi, da izlezna ot tova obarkano pologenie. Parvo s opetnenoto mi ime, che sam opasen chovek i sam posegnal na saprugata si i vtoro kak da vigdam i chuvam deteto ? Absurdno, no e fakt.Blagodarja vi za predvaritelno za otgovora. E-mail: emilpavlovski@abv.bg
- emilpavlovski
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|