начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

ИД за издръжка -променена адресна регистрация на взискател

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ИД за издръжка -променена адресна регистрация на взискател

Мнениеот ccvet » 02 Юли 2008, 13:25

Здравейте,
Необходим ми е правен съвет за реда по който да си търся неиздължените издръжки за 8месеца.Бракоразводното дело е от 2006г и е гледано в Шумен, а в момента съм с адресна регистрация по лична карта в София.

......................
заглавието на темата е променено с оглед по- голяма информативност.
mod
Poli_g
ccvet
Нов потребител

Мнениеот ccvet » 03 Юли 2008, 15:08

Благодаря за своевременния отговор.Ще трябва да си подготвя документацията при съдия -изпълнител и да се заема с ходене по мъките защото за капак на всичко бащата е във Великобритания/имам адрес там , но не ясно до колко е актуален/ а на адреса в България не живее никой. :)
ccvet
Нов потребител

Назад към Семейни казуси