начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

Как да намеря изход от безисходицата!?!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как да намеря изход от безисходицата!?!

Мнениеот m_petrova » 15 Ное 2008, 14:02

Преди години закупихме сграда със съпруга ми, в която оборудвах офиси където в момента работя с мой екип. От доста време взаимоотношенията със съпруга ми са обтегнати. Той не иска развод, нищо не предприема за нормализиране на взаимоотношенията, а напротив - тероризира ме!
Понеже нямаме друго жилище, бях му предложила, да напусна и да се преместя в сградата където са ми офисите. Отговора беше категоричен, ако ще го напускам, да напусна моментално и офисите. За толкова години семеен живот, даже бельото не трябвало да си взема, защото той го е избирал. Направо ще се побъркам, през цялото време съм работила и съм получавала добри доходи. Поела съм всички разходи на семейството, а излиза, че съм гола като пушка???
Мислила съм да наема жилище, офис и да се преместя. Но затова трябва време, в офисите имам оборудване, архиви, а заплахите бяха или веднага се изнасяш или ще потроша и унищожа всичко.
Сега си крутувам като пребито куче, принудена да се правя, че всичко е наред !!! Какво да направя??? не мога да живея така!!! Как мога да се защитя???
m_petrova
Нов потребител

Re: Как да намеря изход от безисходицата!?!

Мнениеот donna » 15 Ное 2008, 14:32

Този офис как е закупен от двамата съпрузи или от някоя "фирма" която притежавате,тоест в качеството на търговци/та ,ако сте закупили офиса като търговци ,то какви по точно търговци сте спорад правната форма ,какви са ви дяловите участия и т.н./

Ако е закупен от вас като съпрузи ,то вс. придобито по време на брака е СИО...с изкл. придобито по дарение на единия съпруг или наследство ,що се отнася до принос то там се доказва след развода.
donna
Старши потребител

Re: Как да намеря изход от безисходицата!?!

Мнениеот Гост. » 15 Ное 2008, 21:58

:roll: С риск да ме заличи модератора, ама наистина оставам без думи.
Добре, искате развод, имате толкова недвижимости/ сграда- офисИ/, получили сте заплаха от съпруга... и не сте се обърнали за съвет, консултация към адвокат?!?!
Днес е събота, но в понеделник преценете ангажиментите си и действайте.
Гост.
Старши потребител

Назад към Семейни казуси