начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

баща ми заплашва мама

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

баща ми заплашва мама

Мнениеот bengun » 24 Ное 2008, 00:06

Баща ми заплашва майка ми, че ще я залее с киселина, каза че ще плати на хора за това и ако не му стигнат парите собственоръчно ще я "заколи като пиле" дори да влезе в затвора за това, не знам какво да предприемеме за да се защитим , към кого да се обърнеме. Той я бие от години но тя не е правела нищо, за да не разберем ние със сетсра ми и за да не сме деца на разведени родители търпяла е всичко заради нас, аз одавна знам на какво е способен но си затварях очите, защото ме беше страх от него, с годините пораснах и вече не мога да си затварям очите, още-повече че той се опита да й посегне пред мен но аз скочих срещу него и започнах да го удрям и ритам и му казах :"Хайде сега бий мен, щом с бой ще си оправиме проблема", той не очакваше такава постъпка от мен и се стъписа,но не ме удари, а аз просто се опитах да защитя майка си, след тази моя постъпка той си направи извода че тя ме е настройла срещу него, сам си внушава неща, които не са истина но той си вярва на думите, не знам за лудница ли е или за затвора, просто искам да защитя майка си преди да е станало късно, защото ако я осакати или убие после няма кой да ми я върне и няма да ме интересува какво ще стане с него, но докато тя е още жива и здрава искам да се опитам да го спра, моля ви кажете към кого да се обърна така че да възприеме сериозно проблема и да ни помогне , единствените доказателства срещу него които имам са заплашителните смс-и на моя телефон и на този на майка ми, и то от карта на сметка която е на негово име
bengun
Нов потребител

Re: баща ми заплашва мама

Мнениеот parasarev » 24 Ное 2008, 00:20

Искрено ти съчувствам приятелю, тъй като аз все още не съм завършил и се страхувам да не те подведа се надявам компетентните по въпроса та ти дадат правилните съвети и с тяхна помощ да успееш да помогнеш на семейството си(няма в предвид баща ти понеже той явно е пълен кретен)
parasarev
Нов потребител

Мнениеот hasplu » 24 Ное 2008, 01:30

когато намериш време, отиваш в Районна прокуратура (ако си от Сф, това е в съда на пазара Римската стена, 3ти етаж), където има дежурен прокурор. Вземаш си телефона с СМС-те и му обясняваш всичко.

Успех!!!!!
Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот bengun » 24 Ное 2008, 10:50

момиче съм , не момче, но няма значение, нощес той ми писа още смс-и натяква ми за неща от детството , какво ми е купувал, колко пари е дал за него, той ме кара да се чувствам виновна че съм се родила и е трябвало да ме издържа, иска ми се ако успея да го осъдя по някакъв начин да го задължат да ходи на консултации с психиатър или поне психолог, аз мога да докажа но само с думи че той има нужда от такива консултации, просто се надявам някой да му помогне да си осъзнае проблема, все пак ми е баща и искам да му помогна, а не като него да оправям проблемите с бой и смърт. Благодаря за съвета, ще отида дано да помогне, ако нищо не стане ще се обърна отново към вас. Ако някой от вас се е занимавал с такъв случай, моля да даде мнение
bengun
Нов потребител

Назад към Семейни казуси