- Дата и час: 17 Дек 2024, 03:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Препоръчайте ми добър адвокат от Габрово - семеен казус
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Препоръчайте ми добър адвокат от Габрово - семеен казус
Моля, да ми препоръчате някой добър адвокат от Габрово или В. Търново. Става въпрос за определяне упражняването на родителските права над децата от бащата. Районният съд отреди родителските над децата на майката. Предстои обжалване пред Окръжен съд Габрово от бащата. Моля, да ми препоръчате добър адвокат в тази област! Благодаря ви!
- i_varbanova
- Нов потребител
Re: Препоръчайте ми добър адвокат от Габрово - семеен казус
Въпросът за препоръчването на добри адвокати вече сме го обсъждали тук и няма да се повтарям.
- punisher
- Потребител
Re: Препоръчайте ми добър адвокат от Габрово - семеен казус
Просто търся адвокат, с повече практика в тази област.
- i_varbanova
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|