начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

отнемане/ограничаване на родителски права

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

отнемане/ограничаване на родителски права

Мнениеот elikocheva » 08 Юли 2009, 16:31

Благодаря на всички, които са били съпричастни към моя проблем. От съображения за собствената си безопасност и по съвет на доброжелател изтривам публикацията си. Още веднъж БЛАГОДАРЯ!
Последна промяна elikocheva на 08 Юли 2009, 21:34, променена общо 1 път
elikocheva
Нов потребител

Re: отнемане/ограничаване на родителски права

Мнениеот elikocheva » 08 Юли 2009, 18:23

!
Последна промяна elikocheva на 08 Юли 2009, 22:34, променена общо 2 пъти
elikocheva
Нов потребител

Мнениеот elikocheva » 08 Юли 2009, 18:36

!
Последна промяна elikocheva на 08 Юли 2009, 22:33, променена общо 2 пъти
elikocheva
Нов потребител

Мнениеот elikocheva » 08 Юли 2009, 18:40

Не че искам нещо да кажа за форума, но преди малко имах два отговора от човек, който изчезна заедно с отговорите си. Получава се малко като да си отговарям сама.... Не е особено приятно...
elikocheva
Нов потребител

Мнениеот bea-999 » 08 Юли 2009, 19:16

Все едно чета своята история.

Едно към едно, мога да кажа абсолютно същото.

Наех си адвокати, и ме посъветваха да заведа дело по чл. 71., ал. 2 СК, че детето ще живее с майка си в чужбина. Така ми го обясниха.

Сега подготвям документите.

Не очкавай някой да гласува в Народното събрание закон специално за теб, и намери адвокати и начини да си измъкнеш детето, и покажи среден пръст на бившия си по всички възможни начини.

Няма да му простя, че мисли само за собствения си ........., и умишлено оставя детето да страда и да живее как да е. Знам, че не е хубаво, но колкото пъти ми е възможно, толкова пъти ще му сговня живота. Не се полага нищо друго на мъжка егоистична свиня, която мисли само за ........ и червото си.

И мисля, че друг начин няма. Имаше време, в което търсеш мирно решение и компромис. Това ми бе изкарано пред носа, че и платих като поп и в пари, и във време, и в нерви. Извод: мааш свинята по главата бум-бум и нямаш скрупули да вземеш своето и на детето. Аз друг начин не съм открила. Недопустимо е детето да зависи от една мъжка тъпа свиня и да се съсипва живота му от самото начало.

Да не е ставал баща, щом не му харесва да носи отговорности. Аз бившия си направих труда да го попитам, защото към датата на забременяването си бях подала молба за развод, дали иска да е баща и детето да се роди в брака, или да ме пуска да си живея сама с детето и да не го търся за нищо.

Сега имам очи да го млатя и да го малтретирам за всичко, свързано с детето. Изрично го попитах, иска ли тази отговорност, и изрично му обясних, че е за цял живот.

Няма очи да ми откаже, и затова бяга от мен. Пипнах го, и не смееше да ми продума. Смее ли!

Ще го направя луд, и освен по закон, и по съвест ще го направя луд.

Човек дава обещания и поема ангажименти и пред бога, и пред закона, и пред партньорите си. Щом е поел тази отговорност, ще му държиш сметка и ще изискваш от него да е коректен, и ако не иска доброволно, недей да имаш скрупули да си го вземеш дори насила.
bea-999
Потребител

Мнениеот elikocheva » 08 Юли 2009, 21:41

беа-999, звучиш доста зловещо. Желая ти успех в твоята борба! Аз лично предпочитам да търся по-цивилизовани методи за разрешаване на проблемите, дори в нецивилизовани отношения.
elikocheva
Нов потребител

Мнениеот namakak » 08 Юли 2009, 23:27

Закона за защита срещу домашното насилие.
чл.18 ал.1;чл.5 ал.1т.1 и т3 при поискване на застрашеното лице или от попечителя настойник и при съдебни експертизи се прави ограничението.Делото се насрочва за 30 дена.
А бебето според всички четящи тука,няма как да си каже,тъй че при основателна причина майката може да поиска това.Това последното логично е от мен. :wink:
Аватар
namakak
Потребител

Назад към Семейни казуси