начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

Жена ми е луда, как да си взема децата?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Жена ми е луда, как да си взема децата?

Мнениеот jorrddan » 19 Сеп 2009, 03:05

Здравейте, изчетох доста теми от форума, но н намерих подобна на тази, която ще напиша, затова и ще питам.
Женен съм от 6 години, имам две малолетни деца - на 1 и 5 години/и много ги обичам/.
Съпругата ми е невротичка, което се изразява в непрестанно крещене по децата, по мен /дори по майка и/. Тя прави всичко възможно да ме откъсне от приятелите и семейството ми/родители, роднини и т.н./, а и настройва голямото дете против целия ми род и мен самия. ежедневно ми прави скандали за каквото и скимне, включително и какво майка ми била казала точно преди сватбата и т.н. Много често се случва да бие децата за глупости/бебето разляло сок/. Сега си е навила на пръста, че трябва да смени името на голямата дъщеря, защото била кръстена на баща ми/даже преди малко ми каза, че ще ме убие, но ще го направи/, а на мен не ми се иска да травмирам детето с такива глупости. По принцип е грижовна майка и децата никога не са били мръсни или гладни и т.н. ...
Основния въпрос е, дали при един развод има вариант да си взема децата и да запазя жилището си, което ми е дарено от моите родители по време на брака.
Предварително благодаря на отзовалите се.
jorrddan
Нов потребител

Re: Жена ми е луда, как да си взема децата?

Мнениеот bastard » 19 Сеп 2009, 03:37

Жилището Ви си е лично ваше и никой не може да Ви го отнеме. Възможно е обаче, ако родителските права бъдат дадени на майката и тя няма друго жилище, съдът да определи вашето жилище за ползване от майката. Относно въпросът ви: ще ви трябват медицински документи за състоянието на жена Ви, свидетели и т.н. Може да се пробвате да запишете с един диктофон изблиците на жена Ви. Предполагам, че ще е люта битка в съда, защото при такива дела обикновено упражняването на родителските права се предоставя на майката. И все пак ако "заболяването" (ако въобще има такова) на жена Ви е документирано, имате шанс за успех. Дори и да не, бихте могли да искате експертиза. Във всеки случай, въоръжете се с пари, адвокат и търпение. Успех!
bastard
Потребител

Мнениеот sunrise » 19 Сеп 2009, 08:32

Като първа крачка, ако има особено физическо насилие, може да се опита по закона за домашното насилие.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот imhotep » 19 Сеп 2009, 20:10

jordan,
препоръчвам ти една книжка "48 закона на властта" от Робърт Грийн. Тя започва така: "Ако искате да сте Героят на историята ..."
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
Аватар
imhotep
Потребител

Мнениеот namakak » 19 Сеп 2009, 22:23

Значи всички съпруги са невротички,ха ха,ми то коя не крещи когато съпругът не й доставя положителни емоции, радост и ходи със старите си сутиени отпреди сватбата???!!!
Абе пич,ти изпусна свястната си съпруга ,защото крие от теб от какво се лишава,но може и дарението да си изпуснеш,щом майката ти е наклюкарствала на съпругата ти какъв баща ще може и да станеш..
Я да видим последиците..,мъж с две деца,жена му ражда и трето на негово име,доглеждащ и двама възрастни с издръжка,ми лудият си ти,ако изпуснеш такава отговорна съпруга.
Съвсем отделен е въпросът ,че когато сте се оженили вие и в добро и в лошо ще сте поели заедно неволите ,несгодите и нервите..Значи ли според теб,че само защото тя е нервна би трябвало да отхвърлиш любовта ,семейството и децата от майка им и би поискал развод точно когато ти трябва най-много да я разбереш и да й подадеш ръка,то ти противно правиш обратното?Какъв съпруг си ти тогава????
Можеш да си ги вземеш,но няма да издам как.Само съпругата ти знае как да ти ги остави.И дано ти ги остави,един баща трябва да се научи да е отговорен ,дори и детето му да полудее,дори и тогава да не поиска раздяла и с него.
Бори се пич,вземи си децата и направи така ,че само да се смеят и да са щастливи.Ти си мъжът ,ти си нещо.Евала!
С кошаревски свидетели всичко може,но те отговарят по закон,не по съвест!

Три дена компенсация заради повече работни дни,Ааааа :wink:
Аватар
namakak
Потребител

Мнениеот bebitor » 19 Сеп 2009, 23:00

namakak написа:Значи всички съпруги са невротички,ха ха,ми то коя не крещи когато съпругът не й доставя положителни емоции, радост и ходи със старите си сутиени отпреди сватбата???!!!
Абе пич,ти изпусна свястната си съпруга ,защото крие от теб от какво се лишава,но може и дарението да си изпуснеш,щом майката ти е наклюкарствала на съпругата ти какъв баща ще може и да станеш..
Я да видим последиците..,мъж с две деца,жена му ражда и трето на негово име,доглеждащ и двама възрастни с издръжка,ми лудият си ти,ако изпуснеш такава отговорна съпруга.
Съвсем отделен е въпросът ,че когато сте се оженили вие и в добро и в лошо ще сте поели заедно неволите ,несгодите и нервите..Значи ли според теб,че само защото тя е нервна би трябвало да отхвърлиш любовта ,семейството и децата от майка им и би поискал развод точно когато ти трябва най-много да я разбереш и да й подадеш ръка,то ти противно правиш обратното?Какъв съпруг си ти тогава????
Можеш да си ги вземеш,но няма да издам как.Само съпругата ти знае как да ти ги остави.И дано ти ги остави,един баща трябва да се научи да е отговорен ,дори и детето му да полудее,дори и тогава да не поиска раздяла и с него.
Бори се пич,вземи си децата и направи така ,че само да се смеят и да са щастливи.Ти си мъжът ,ти си нещо.Евала!
С кошаревски свидетели всичко може,но те отговарят по закон,не по съвест!

Три дена компенсация заради повече работни дни,Ааааа :wink:

10+
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот bastard » 20 Сеп 2009, 00:26

Не знаете как стоят нещата, може жената наистина да има проблеми.
bastard
Потребител

Мнениеот bebitor » 20 Сеп 2009, 01:52

Да, да... Ясно е като бял ден. Вижте само заглавието, този форумно обявява жена си за луда и я развява из интернет, кой знае какво я прави в къщи... Жена му си крещи и затова е ЛУДА той пък сигурно с нищичко не я предизвиква... Едва ли...
Да се развежда, тъкмо ще се оттърве от него жената. Негово било жилишето- супер. Тъкмо няма да прецакат ползването на жената до 18 г. на по-малкото дете с някоя делба на СИО :lol: :lol: :lol:
Последна промяна bebitor на 20 Сеп 2009, 01:59, променена общо 1 път
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот jorrddan » 20 Сеп 2009, 01:58

Благодаря на всички за отзивчивостта!
namakak, предполагам, че не съм се изразил достатъчно ясно, като казвам невротичка имам предвид в най-лошия смисъл на думата, държа да заявя, че не я мразя и съм предприел тези стъпки в името на децата си, не мога да допусна, когато жена ми повика /обикновено крещейки истерично/ 5 годишната ни дъщеря, детето да се свие уплашено и да се моли да не го бие. родителите ми не живеят при нас и тя не ги е виждала от доста време.
Смея да твърдя, че съм добър баща и винаги се стремя децата ми да са щастливи и те са/докато майка им не откачи/. Съзнавам колко е важно за едно дете да живее с двамата си родители, но когато това застрашава развитието на детето, мисля, че е по-добре да се рзделят.
Съпругата ми получава всичко което пожелае/както и децата/, на сдмица си купува м/у 1 и 3 чифта обувки/маничака е и си го признава/, отделно си купува всякакви парцалки, каквито си харесва, изобщо не говорим за сутиени от преди сватбата. на врата си има няколко сребърни ланеца с различни висулки с тегло около 500гр., за 10 - те си пръста има около 18-20 пръстена и десетина гривни/някой от тях на цена над 200 лв./
Проблемът е в това, че всяка нейна радост е краткотрайна и след това започва заяждането, не само с мен, а и с децата. Не ми пука, че обижда родителите ми, но да ми забранява да водя децата при тях вече е много. Търпя унижение, което не съм заслужил и не желая да търпя, не си трая и ето скандала. Понеже днес не и говорех, опита се да ми вика, спря в даден момент, но тогава нападна голямата дъщеря, защото била до мен...
Аз не съм ............., който няма идея от недостатъците при един развод, наистина, ако нямахме деца, щях да съм я изхвърлил мноооооооого отдавна, но сега трябва да взема най-доброто решение за децата.
Не тая заблудата, че ще се справя лесно, ако взема децата, но ще направя всичко възможно да се чувстват задоволени, спокойни и щастливи / м/у другото от играчките на децата, въпреки, че са подредени нама място да сложим каквито и да било мебели, все едно, че имам магазин/.
На въпроса: "Значи ли според теб,че само защото тя е нервна би трябвало да отхвърлиш любовта ,семейството и децата от майка им и би поискал развод точно когато ти трябва най-много да я разбереш и да й подадеш ръка,то ти противно правиш обратното?Какъв съпруг си ти тогава????" ще отговоря, че се смятам за добър съпруг и дори жена ми, когато е в нормално състояние го признава, за подаването на ръка се получва нещо, като да погалиш бясно куче.
Наистина не се сещам какво може да и липсва, та да е толкова отвратителна, дори когато попитам "какво искаш?"/въпрос, който затруднява жените по принцип/, отговорът е "Не знам", т.е. налага се да мисля вместо нея и да пробвам варианти да и угодя, е да де, ама писва...
bebitor, заповядай у нас на гости или ако искаш ще ти снимам клип да видиш за какво става въпрос, виж кога съм регистриран във форума и ще разбереш, че нямам слабост към писането на безсмислици на сериозни места, тя не иска да се развежда/значи не съм толкова лош/, но на мен ми омръзна да тормози всички.
Благодря на всички за отзивчивостта и градивната критика!
jorrddan
Нов потребител

Мнениеот donna » 20 Сеп 2009, 09:30

От цялата работа има един брак изчерпан от съдържание и тогава вс. се струва на другия луд и дразнещ. Още по -лошо ако е изчерпан от съдържание ,защото на единият съпруг му е скучно с другия и такива случки има , но не това е въпроса. Развода ви сигурно ще е по СК нов то наближава времето да влезе в сила та ще пиша по него.

Ако нещата стигнат до развод вариянтите за децата ,ако не се споразумеете са децата или при майката или при бащата каквото реши съда , но тия дечица са малки и едва ли ще ви присъдят на вас родителските права. Гледам едното дете е на годинка , две малки деца , гледане у дома , постоянни грижи , човек се откъсва от живота кайто е водил , родилна депресия ала бала ...нормално е човек да е изнервен и да се дразни от най -малкото , шопинга в тия случаи не помага.

Все пак при един развод дано се разберете ,защото при развод съпрузите по общо съгласие решават въпросите относно отглеждането и възпитанието на ненавършилите пълнолетие деца от брака в техен интерес. Ако не се постигне споразумение съдът служебно постановява при кого от родителите да живеят децата, на кого от тях се предоставя упражняването на родителските права, определя мерките относно упражняването на тези права, както и режима на личните отношения между децата и родителите и издръжката на децата.Определянето на режима на личните отношения между родителите и децата включва определяне на период или на дни, в които родителят може да вижда и взема децата, включително през училищните ваканции, официалните празници и личните празници на детето, както и по друго време.

За жилищщето казвате ,че ви е дарено лично на вас ,значи е ваша собственост , при един евентуален развод ще приложат разпоредбите на чл.56 СК нов -
При допускане на развода когато от брака има ненавършили пълнолетие деца и семейното жилище е собственост на единия съпруг, съдът може да предостави ползването му на другия, на когото е предоставено упражняването на родителските права, докато ги упражнява.По силата на съдебното решение, с което се предоставя ползването на семейното жилище по чл. 56, ал. 1, 2, 3 и 5, възниква наемно отношение. Решението може да бъде вписано в имотния регистър, като вписването има действието по чл. 237, ал. 1 от Закона за задълженията и договорите. Всяка от страните може да поиска съдът да определи размера на наема с решението за развод. Не се дължи наем за ползваната от ненавършилите пълнолетие деца жилищна площ. Определеният размер на наема може да бъде изменян при промяна на обстоятелствата.
donna
Старши потребител

Мнениеот plamen_penev » 20 Сеп 2009, 10:21

Не смятах да участвам в тази тема, jorrddan, но последният ви пост наистина ме развълнува със своята... обикновеност! Не мога да ви помогна с юридически съвет, но мога, разбирайки ви, да призова юристите тук към разумна съпричастност!
Това, което аз виждам от малкото дадени данни в проблема ви е следното:
Жена ви не е луда в смисъл сериозно ендогенно заболяване, но определено подлежи на лечение, да не посочвам белезите... един психиатър ще намери много повече. Не само съм ги чел по книгите, но съм ги и наблюдавал на живо в жената на един мой приятел (той, Бог да го прости, й кръшкаше с една дама и накрая се разведоха). Тя достигаше до класически хистерични припадъци ... с "хирургическата ръка" и всичко там, както е описано в книгите... Разбира се, отключващият фактор може да е всякакъв! Просто трябват хапове... Но лечението без съгласието на болния е невъзможо, а знам, че опитите да заведеш нуждаещият се на психиатър са по-скоро неуспешни. Във всички случаи процедурата по насилствено лечение, въпреки че засяга не само болния, е доста скапана у нас след преврата от 10 ноември, когато "хуманизъм" стана по-скоро мръсна дума... Но можете да опитате поне да я убедите да се лекува в момент, в който не е в криза. Само, за Бога, не я наричайте "луда", а "нервна"! Обмислете предварително разговора. Подгответе клипче от изпълненията й за да й го покажете, когато е в нормалното състояние на цикъла (има цикличност в поведението й, нали?). Никой не е толкова проклет, колкото изглежда. Покажете й че сте съпричастен и че я обичате. Едно лечение (никой не е застрахован от болести!) вероятно ще реши семейните ви проблеми. Наблюдавал съм и такъв случай.
Другият вариант е дело за развод с искане на експертиза... Няма начин, ако това, което разказвате е истина, експерта, който ще е психиатър, да не види заболяването, което изглежда е по-скоро "гранично състояние" и, пак казвам, е лечимо! Нека юристите тук ви кажат как да го направите това дело. Как ще живеете след развода е отделен въпрос, при това маловажен.
И за да завърша ще ви кажа, че бащината любов към децата е загубена работа! Когато адвоката ми преди 25 години ми разясни защо при планирания развод няма да отгледам сина си, аз, глупака, реших "да се жертвам"... Отгледах го! Направих от него компютърен специалист от най-висш сорт... Побърквах се от жалка гордост... Няма да разказвам историята си, виждал съм и други подобни! Ще кажа само, че сега жестоко се разкайвам, че се поддадох на времето на това, което наричат "бащин инстинкт", а не на разума.
Вие jorrddan, без съмнение в момента сте застанал пред едно от малкото разклонения в живота си, което изисква от вас да вземете критично решение при пълна концентрация. Мислете! Никой не може да го вземе това решение вместо вас. Ще се радвам, ако съм ви помогнал да тръгнете по по-добрата пътека...
plamen_penev
Активен потребител

Мнениеот sisi19 » 20 Сеп 2009, 15:17

jorrddan написа:Здравейте, изчетох доста теми от форума, но н намерих подобна на тази, която ще напиша, затова и ще питам.
Женен съм от 6 години, имам две малолетни деца - на 1 и 5 години/и много ги обичам/.
Съпругата ми е невротичка, което се изразява в непрестанно крещене по децата, по мен /дори по майка и/. Тя прави всичко възможно да ме откъсне от приятелите и семейството ми/родители, роднини и т.н./, а и настройва голямото дете против целия ми род и мен самия. ежедневно ми прави скандали за каквото и скимне, включително и какво майка ми била казала точно преди сватбата и т.н. Много често се случва да бие децата за глупости/бебето разляло сок/. Сега си е навила на пръста, че трябва да смени името на голямата дъщеря, защото била кръстена на баща ми/даже преди малко ми каза, че ще ме убие, но ще го направи/, а на мен не ми се иска да травмирам детето с такива глупости. По принцип е грижовна майка и децата никога не са били мръсни или гладни и т.н. ...
Основния въпрос е, дали при един развод има вариант да си взема децата и да запазя жилището си, което ми е дарено от моите родители по време на брака.
Предварително благодаря на отзовалите се.

Така.
1. Ти си никой, за да даваш или слагаш диагноза.
2. За да достигне жена ти, до това депресивно състояние, значи има причина, или по точно дразнител. Запитай се първо къде е и в какво е той?
3.По принцип е грижовна майка и децата никога не са били мръсни или гладни и т.н. ... - и след като ти самия го знаеш, че е такава, как по дяволите ще и вземеш децата??
3. Закона за дом. насилие , едва ли ще ти свърши работа. Не търси в купата сено -игла. Самия закон, много лесно може да се обърне срещу теб, и да ти донесе много негативни последствия след това. Така или иначе , този закон никога не се е употребявал в правилната правна насока, винаги е бил цел на интерпретирани обстоятелства и бланкети жалби и диказателства, целящи евентуални правни бъдещи искове.Т.е, обикновенно с използаването на този закон не се цели защита, а се използва за лов на вещици.Анимус се опитаха да създадат нещо, но в крайна сметка това което единственно създадоха е триглав змей.
4. Обърни малко внимаие на жена си. Видно, от поста ти, това доста и липсва.Друг остава въпроса, дали искаш да поемеш част от вината за взаимоотношенията ви довели до тава и състояние, върху себе си, или искаш да прехвърлиш циялата вина върху нея.
5. Помни, че деца от майка трудно се вземат. Не си хаби силите и парите, а по добре запази добрия тон в името на тяхното бъдеще и име. Ако съумееш да постигнеш това, то ще ти донесе много повече плодове от колкото водене на безмислени дела и допълнителни неприятности, отразяващи се както на вас , така и на психиката и израстването на децата ви.
sisi19
Потребител

Мнениеот anka_gancheva » 20 Сеп 2009, 16:28

kakvo to4no i6ka6,da polu4i6 :D
anka_gancheva
Нов потребител

Мнениеот plamen_penev » 20 Сеп 2009, 16:43

Не така sisi19... Светът е шарен и в него има всичко... :roll:
plamen_penev
Активен потребител

Мнениеот sisi19 » 20 Сеп 2009, 23:13

plamen_penev написа:Не така sisi19... Светът е шарен и в него има всичко... :roll:

Не отричам. Ама когато някой каже "Тя е луда" ,или подобни ми завира кравта.
1. Какво значи да си луд?
2. Разбиранията на другите , по никакъв начин не означават, че си такъв, ако се различават от "твойте".
3.Такава диагноза в съда, може единствено да сложи вещо лице, а не някой на който не му харесва, че жена му си е прибрала детето и "парцалкйте" и го е зарязала. Ами за да си тръгне току -така, то значи си има причини. Човек от хобавото не бяга. :D
4. До колкото е видно от поста, си личи че е грижовна майка, не зависимо от личните взаимоотношения между тях. Е, след като сам той признава , че е такава, тогава как би могла да бъде "луда". Или за неговите разбирания, луд е този който не приема неговото мнение, заповед и прочие, т.е, този който се различава от него в същноста си. Ммммм, такива ги знаем много. Накрая се оказва, че същите тези хора страдат от психопатия, хистерия, параноя и прочие. Примерите са много.
5. Що се отнася за ЗЗДН - ами точно така си е. Този закон е много недодялан. Използа се за щяло и нещяло, така както се използва модата във времето си.
6. Винаги съм била против водене на дела. Сами по себе си те водят куп неприятности след себе си , не ги отричам, но само в краен случай. Поставям медиацията преди тях. Взаимоотношенията между двама души винаги са различни. Никога няма едно към едно.. Ако има къща без къмин, то значи че единият лъже.
7.При едни такива проблеми и ситуация, винаги, дори и в най добрите случай остават потърпевши децата. Защо? Ами просто е - единия мисли, че другия е луд. Но никога не се е поставял в неговата кожа за да разбере и прецизира това.А за да стане това, е нужна КОМУНИКАЦИЯ между тях.
8. Още да пиша ли??????
9.Не искам да бъда груба,а справедлива - макар, че истината е абстрактно понятие.
sisi19
Потребител

Мнениеот jorrddan » 21 Сеп 2009, 01:08

Отново благодаря на всички за отделеното време!
plamen_penev, благодаря за подкрепата!
sisi19, явно не си разбрала какво точно съм искал да кажа.
Първо не съм никой, тъй като става въпрос за жена ми, която познавам от десет години, в смисъл имал съм време да вникна в нещата.
Второ - луда не е диагноза, а е определение за поведение, отклонено в накаква степен от общите норми/в случая е налице такова, разбирам женската солидарност/
Трето - тя никога не е била оставена без внимание и грижа, дори понякога с цената на огромни усилия от моя страна.Под грижа нямам предвид само в материален аспект.
Държа да поясня, че "Парцала" вкъщи съм аз, тя се опитва да решава въпроси, свързани с децата и семейството ни сама, като само ме уведомява за решението си, в случаите, когато с нещо не съм съгласен/поради лично убеждение или защото противоречи на здравия разум и човешката логика/следва тридневен/поне/ скандал.
Искам да взема децата не защото си мисля, че съм въздесъщ и те нямат нужда от майка, а защото съм преценил, че пътят по който ги е повела няма да повлияе добре на тяхното бъдеще/не ми харесва как ги възпитава/. Притеснява ме факта, че ако децата бъдат присъдени на нея, няма да мога изобщо да ги виждам...
Със сигурност не съм идеален, но компромисите, които аз трябва да правя и тези от нея са 1 към 100.
Между другото да спомена, че жена ми с децата си живее при мен, не сме се разделяли/тъкмо реша, че съм описал случая подробно и се окаже, че съм пропуснал нещо/, просто е непоносима.
Не мога да вникна в идеята, защо трябва да се подчинявам на заповеди, да бъда откъснат от роднини и приятели за да е тя щастлива/и тя пак не е /.
Сега ме врънка за нов GSM и сигурно утре ще отидем да го вземем, но съм сигурен, че час по-късно ще го тряска в масата и ще крещи исерично/например защото бебето е изпуснало бисквитка на пода/...
Няколко пъти се заричам, че ще подам документи за развод, но до сега не съм го направил само заради децата, ама писва...
П.П.: Искам да вметна, че съм средно интелигентен/скромно/ и доста начетен/малко нескромно/ и мога обективно да преценявам фактите и обстоятелствата, да допълня само: Съпругата ми страда от ясно изразен комплекс за непълноценност, следи от който забелязвам и у родителите и, макар, че с майка и се разбирам идеално, но за съжаление тя прилича на баща си...
И отново Благодаря за вниманието!
jorrddan
Нов потребител

Мнениеот plamen_penev » 21 Сеп 2009, 08:43

Продължавам да мисля, jorrddan, че става дума за обикновено невротично състояние, което е лесно преодолимо с лекарства и психотерапия. Нелекуването му наистина е много драматично във външните си прояви, но това съвсем не означава, че е толкова страшно. Не се съмнявам, че мислите за развод ви спохождат постоянно, но не бързайте! Децата ви са още малки и имате време да направите нещо!
Не знам дали трябва да го казвам, но ако не го знаете, може да ви навреди, затова ще го кажа: има такова понятие, нещо като болест, психиатрите го наричат "индуцирана психоза". Проявява се в иначе здрави хора, които съжителстват с психично разстроени. Променя поведенческата им схема... и изчезва от самосебе си при отпадане на първопричината. Може би идеите ви за развод са функция именно на този синдром. Ако е така, без хапове, нещата ще стават само още по-лоши...
Вие сте очевидно интелигентен човек, затова ще ви предложа и тема за размисъл: не е ли любимият на мнозина адвокати развод опит за бягство от гадната реалност? Нещо като наркотиците, които не решават проблемите, а само ги умножават?
Последна промяна plamen_penev на 21 Сеп 2009, 09:27, променена общо 1 път
plamen_penev
Активен потребител

Мнениеот gergana1952 » 21 Сеп 2009, 14:12

Как установихте,че е луда.Каго е луда,посъветвайте с доктор-психиатър да докажете че е така и закона сам ще ви присъди гледането на децата.Между временно поискаите консултация и за себе си,защото като има един луд подлудява и другите.
gergana1952
Младши потребител

Мнениеот kremen » 21 Сеп 2009, 16:57

Щом се обръщате за помощ към юристите, значи вече сте взел житейското си решение за развода. Опишете случая си в искова молба и я подайте в съответният Районен Съд. Съдът ще Ви напътства, проверявайки истинските Ви намерения... Ще имате време да обмилите да ли решението Ви е правилно... Надявам се, че разбирате какво Ви казвам... Живеем в 2009 гдина и целта на брака или съвместното съжителство вече не е това, което е било..., а и хората се поизмениха... Успех!
kremen
Младши потребител

Мнениеот cocose » 21 Сеп 2009, 17:11

Така като гледам, по добре се хванете и двамата и идете на психоаналитик, че май проблема е или в тебе, или в мамчето ти, или в родата ти.........
Разбира се, има и първи вариант, да се разведеш и да провалиш бъдещето си, и на жена ти, и най вече на децата ти
cocose
Младши потребител

Следваща

Назад към Семейни казуси