При завеждане на дело за бащинство какви за задължителните такси.
Таксата за адвокат я знам. Интересувам се за задължителните такси по делото за бащинство защото се съмнявам че адвокатката ме лъже.Единственият начин е да ви питам тъй като нямам възможност да излизам все пак съм с малко дете. Ще ви бъда благодарна ако ми кажете какви са таксите.
- Дата и час: 17 Дек 2024, 09:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
дело за бащинство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
дело за бащинство
Последна промяна anias на 05 Фев 2010, 15:03, променена общо 1 път
- anias
- Нов потребител
Re: дело за бащинство
anias написа:При завеждане на дело за бащинство какви за задължителните такси.
1.Такса за адвокат.
2.Останалите такси ще Ви ги каже адвокатът.
- inspectora
- Активен потребител
лош си!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Здравейте,
Майка сам на 3 месечно момченце.Бащата, с който нямаме брак не го призна. До каква възраст мога да го съдя за бащинство? Издръжката изплаща ли се накуп от раждането на детето, до излизане на решението на съда? Мога ли да го осъдя, когато детето е примерно вече на 10 години / и дори и съда да му отсъди да го вижда детето ще е достатъчно голямо, за да разбере ситуацията и да не страда детето/? Задължителен ли е ДНК теста в такива случаи или ако бащата сам си признае и приеме нещата във входа на делото не е наложителен? Поема ли ми разходите по делото, когато го спечеля /+ДНК теста/?
/на 1000 % си знае, че е негово просто използва детето, за да ме принизи и да ми огорчи живота с грижите и финансовата несигурност/.
Благодаря предварително.
Майка сам на 3 месечно момченце.Бащата, с който нямаме брак не го призна. До каква възраст мога да го съдя за бащинство? Издръжката изплаща ли се накуп от раждането на детето, до излизане на решението на съда? Мога ли да го осъдя, когато детето е примерно вече на 10 години / и дори и съда да му отсъди да го вижда детето ще е достатъчно голямо, за да разбере ситуацията и да не страда детето/? Задължителен ли е ДНК теста в такива случаи или ако бащата сам си признае и приеме нещата във входа на делото не е наложителен? Поема ли ми разходите по делото, когато го спечеля /+ДНК теста/?
/на 1000 % си знае, че е негово просто използва детето, за да ме принизи и да ми огорчи живота с грижите и финансовата несигурност/.
Благодаря предварително.
- vividi
- Нов потребител
vividi както писа инспектора обърни се към адвокат
обясненията ще са дълги
обясненията ще са дълги
- boiko62
- Младши потребител
Таксата за адвокат я знам. Интересувам се за задължителните такси по делото за бащинство защото се съмнявам че адвокатката ме лъже.Единственият начин е да ви питам тъй като нямам възможност да излизам все пак съм с малко дете. Ще ви бъда благодарна ако ми кажете какви са таксите.
- anias
- Нов потребител
Кажете колко ви е поискала? И какво точно претендирате?
- Гост.
- Старши потребител
Каза ми че са 300 лева и двете такси и толкова а като свърши делото и нейното възнаграждение. Сега казва че имало още някаква такса от 150 лева.
- anias
- Нов потребител
anias написа:Каза ми че са 300 лева и двете такси и толкова а като свърши делото и нейното възнаграждение. Сега казва че имало още някаква такса от 150 лева.
Не ми се влиза в бакалски сметки, но!( днес за втори път чета нЕкви щуротии и защото все пак има някаква морална граница)- ако се съмнявате в коректността и, поискайте да ви представи доказателства за платена от ваше име държавна такса в размер на 300лв.( ако правилно разбирам това е сумата само за ДТ, но не и нейния хонорар).
- Гост.
- Старши потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|