начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

страхувам се

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

страхувам се

Мнениеот lorinkova70 » 11 Фев 2010, 11:58

Здравейте!Много съм притеснена от известно време,защото съпругът ми има дълга връзка със друга жена и подхвърли,че нещата скоро време ще приключат.Той е процес на прехвърляне на фирмата си от ЕТ във ЕООД и аз си мисля,че тогава ще подаде молба за развод и ще ме остави в положение,в което аз немога да получа нищо след евентуален развод.Много Ви моля за съвет как да се предпазя и какви документи е възможно да ме накара да подпиша с цел той да си гарантира имуществото.Мога ли за нещо да претендирам при тези условия и при брак от 16 години.Моля Ви много за подкрепа,защото се страхувам да не остана на пътя,без нищо и съвсем унищожена и психически и финансово.Искам само да уточня,че не са ми целта парите му,но в случая аз излизам от всичко само с болката си и кредит който му изтеглих,защото му трябваха спешно пари преди 2 месеца.Очаквам с нетърпение да ми отговорите как да постъпя
lorinkova70
Нов потребител

Re: страхувам се

Мнениеот rts » 11 Фев 2010, 12:03

Въпросът Ви е твърде общ и няма как да се отговори. Необходима Ви е консултация с адвокат, който евентуално ще поеме и защитата при развода. Докато не се консултирате с адвокат, най-добре е нищо да не подписвате.
rts
Активен потребител

Re: страхувам се

Мнениеот lorinkova70 » 11 Фев 2010, 12:05

Благодаря
lorinkova70
Нов потребител

Назад към Семейни казуси