начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

опис

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

опис

Мнениеот aleksandrova_40 » 25 Фев 2010, 10:55

Здравейте.Предстои ми развод.В семейното ни жилище бившият ми е довел жена с дете,аз нямам никакъв достъп.Възможно е да се изнесе част от имуществото и адвокатката ме посъветва да направя опис на имуществото,което в последствие със съдия ще се установи.Но как да го направя този опис,има ли някой представа какво представлява или е в свободен текст.
aleksandrova_40
Нов потребител

Re: опис

Мнениеот magodeoz » 25 Фев 2010, 22:06

Ако ще правите опис, който "впоследствие ще се установи", е все едно как ще го направите (може и в мерена реч) - няма да има никаква правна стойност.
magodeoz
Активен потребител

Назад към Семейни казуси