начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

182 села заличени от БГ картата от преброяването насам

Казуси за недвижими имоти

182 села заличени от БГ картата от преброяването насам

Мнениеот Standbay » 05 Сеп 2012, 13:04

182 села заличени от БГ картата година и половина след преброяването
мисля си тия дни какво става с вписаните актове за имоти в тия села дето ги заличават като населени места :roll:
щом вече няма селище, територията, която то заема какво става с нея :roll: - естествено, че вече не трябва да се води урбанизирана - обаче какво става :roll:
И след като вече няма селище, ако някой все пак има там собствен/наследствен имот и реши да се разпореди с него какво ще пише на скицата :roll:
Ами ако реши да се засели в такова село - лелеееее като чета чл. 21 ЗАТУРБ, че то трябва да се съберем поне 25 калпака, да ама като пък няма вече селище кака ще се регистрираме адресно там. :shock:
Ами ако река да изкупя всички къщя в това село и да си го направя на вилна селище и да развивам екотуризъм
Дай ми фактите, за да ти дам правото!
Аватар
Standbay
Потребител

Re: 182 села заличени от БГ картата от преброяването насам

Мнениеот julyanvonemona » 26 Ное 2012, 14:52

Административното заличаване на селището по ЗАТУРБ, съвсем не значи, че представа да бъде урбанизирана по смисъла на ЗУТ територия.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Имотни казуси