начало

Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро

Проблем с съседи от малцинствата

Казуси за недвижими имоти

Проблем с съседи от малцинствата

Мнениеот dimitarmihailov » 26 Ное 2014, 20:04

Здравейте, преди 2 години над нас (живея в блок) се нанесоха семейство цигани или 2 семейства не съм много сигурен. Не са собственици а само наемател. Наскоро след ремонт ме наводниха и се наложи пак да го правя,и освен, че са страшно шумни (бият се, карат се, непрекъснато тичат децата) като настъпи зимата, добрият ми съсед рано сутрин започва да си цепи дървата вътре в апартамента с брадва(буквално над спалнята ми) и вдига шум до небесата. Говорил съм с него няколко пъти и ми обещава, че няма да го прави повече, минава се ден два и се започва от начало.Писна ми да го търпя и искам вече да си понесе пълните последствия, ако мога да го изгоня по някакъв начин е най-добре
dimitarmihailov
Нов потребител

Re: Проблем с съседи от малцинствата

Мнениеот ivanov_p » 27 Ное 2014, 13:12

Застраховаш апартамента, изчакваш поредното наводнение и викаш застрахователите, не пускат регресивен иск срещу собственика и той ще ги извади. Може да му се обадиш и предварително да го предупредиш.
ivanov_p
Активен потребител

Назад към Имотни казуси