начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Обсебване на имоти

Казуси за недвижими имоти

Обсебване на имоти

Мнениеот blok169 » 26 Фев 2017, 17:12

Здравейте вълнува ме следния казус:
Държа да подчертая, че не съм лично заинтересован или поне само до толкова, е е преградена улица по която минавам.
На границата на Западния парк в едно полулегално място Смърдана. Там навремето са раздавани места по някакво постановление за самозадоволяване, и с течение на времето народа си понастроил незаконни къщи. Дълго време там имаше една необитаема къща, но наскоро я купи някакъв ...
Прегради улицата и обсеби всички имоти наоколо. Човека чистосърдечно даже си е описал всичко:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1j148425941986149&slink=2itsv6&f1=1
Аз имах кокошки и овце и магаре, които си живееха без да ги храня, понеже площа на дворът е 12декара (1 по нотариален + 11 които се виждат надолу към рекичката, и достъпът е само през наште порти на снимката), и дори може още много животни и земеделие, да се развива тук в София : )

От общината идваха веднъж, той махна за малко порталната врата и после пак си я сложи.
Не знам какъв е случая на останалите имоти. Предполагам, че собствениците просто не знаят.
Има ли институция която да бъде сезирана?
За мен това е пълен абсурд, някой да си загради ей така 12 декара в София и да си гледа овце на свободна паша!
blok169
Нов потребител

Назад към Имотни казуси