начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Голям проблем с хора отказващи да напуснат имот

Казуси за недвижими имоти

Голям проблем с хора отказващи да напуснат имот

Мнениеот titanium84 » 29 Сеп 2012, 22:55

Здравейте! Имам апартамент в кв. Гео Милев. В него се помещават баща ми, жена му и детето им. Имота е мой от края на миналата година. Преди това беше на баба ми и дядо ми, но те ми го продадоха напълно легално за съжаление с хората в него! По абсолютно никакъв начин не мога да ги накарам да излязат от този имот! Дори на 25ти разпоредих спиране на тока, което влезе в сила на 26ти и телефонът ми прегря от техните обаждания! На 27ми всичко утихна и си казах "идеално примирили са се и са напуснали"! Не брате!!! По някакъв начин са намерили хитрина и пак са си пуснали тока! (Те нямак абсолютно никакъв документ, който да ги свързва, че могат да са там! Използвали са лични карти в които са регистрирани баща ми и сина му, че живеят там, но те не са собственици или да имат право на ползване върху този МОЙ имот)

В началото на месеца им пратих нотариална покана, в която ги каня да напуснат имота! Те не я спазиха!!!
Сега единствения вариант да ги изгоня е чрез много скъпо и тромаво дело, което по принцип би трябвало да спечеля и съдия изпълнител да ме въведе във владение на имота!
Кретените бяха пуснати на добра воля преди доста време, но няма нищо черно на бяло, коеот да използват като документ в тяхна ползва! Нямам никаква представа как са съумяли да излъжат ЧЕЗ да им пусне тока! Аз дори бях наредил да вземат електромера!

Моля някой запознат да ми каже г/д какви пари да приготвя за дело, което той знае колко години ще отнеме или да се свърже с мен, ако има идея как час по- скоро да се избавя от тези пиявици, които ми правят сметки само и ми пречат да ползвам имота си! Не искам безплатна помощ, искам да си платя за качествена и ефикасна помощ да се отърва от тези натрапници! Пак казвам- собственика на апартамента съм аз, те не са!!! До момента са плащали единствено тока, защото само него държавата ще спре, ако не се плаща!

Полицията отказва да съдейства!!!

П.П. Предполагам са си отворили нова партида, защото ЧЕЗ ми казаха, че тока трябва да е спрян, но как и как толкова бързо успяха? Това е мистерия за мен
titanium84
Нов потребител

Назад към Имотни казуси