начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

имуществена подялба след развод

Казуси за недвижими имоти

имуществена подялба след развод

Мнениеот merinda » 16 Мар 2015, 14:10

На 06,03,2015 г се разведох с мъжа ми.Молбата за развод беше подадена от мен,той не искаше развод,но още на първото заседание адвоката му предложи да се споразумеем,разбрахме се за родителските права,издръжката и режима на свиждане,и всичко приключи от раз.По време на делото му казах ,че си искам багажа /т.е. всичко което съм купила с мои лични пари и каквото съм си занесла от вкъщи/ каза ОК,но сега се отметна /исках всичко да стане доброволно/Въпросът ми е следният:Как да постъпя за да си взема всичко? Може ли той да продаде колата ,която е закупена по време на брака и е на негово име без мое знание?И как да си наема служебен адвокат?
merinda
Младши потребител

Re: имуществена подялба след развод

Мнениеот promi » 16 Мар 2015, 15:54

във споразумението колата как сте я поделили?Ако не сте опоменали ,може само да я кара ,а за продажбата трябва да сте двамата/поне на мене така ми обесни адвоката преди 30 дена/...за другото ако го няма черно на бяло закупувай си нови дрехи и се радвай ,че си се отървала от него..:)
promi
Младши потребител

Назад към Имотни казуси