начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

земеделска земя

Казуси за недвижими имоти

земеделска земя

Мнениеот drill » 18 Окт 2015, 23:16

Здравейте,
навремето пра дядо ми е имал земеделска земя. Тя трябва да бъде разделена между баба ми и още 2 души. Това така и не е сторено. Проблемът е, че нямам никакви документи по темата, просто знам, че баба ми ми е оставила 20 декара земя. Въпросът ми е по какъв начин, какъв е алгоритъмът, за да си потърся земята?
Много ще бъда благодарна, ако ми кажете. Част от останалите наследници някак си са се сдобили с въпросното си наследство, значи може и те да са диря по случая.
БЛАГОДАРЯ!
drill
Младши потребител

Re: земеделска земя

Мнениеот ivan_lawyer » 19 Окт 2015, 03:06

По нахождение (адрес) на земята има земеделски комисии - едни упърдяни канцеларии с лелки и чичко пазач, с вечно димящи фасове, с мрачни физиономии и така.

Там почва една гонка - общо взето подредени са им букварите и лесно се намират. Това е в кратце.
ivan_lawyer
Старши потребител

Re: земеделска земя

Мнениеот vassilnnikolov » 19 Окт 2015, 08:39

drill написа:Здравейте,
навремето пра дядо ми е имал земеделска земя. Тя трябва да бъде разделена между баба ми и още 2 души. Това така и не е сторено. Проблемът е, че нямам никакви документи по темата, просто знам, че баба ми ми е оставила 20 декара земя. Въпросът ми е по какъв начин, какъв е алгоритъмът, за да си потърся земята?
Много ще бъда благодарна, ако ми кажете. Част от останалите наследници някак си са се сдобили с въпросното си наследство, значи може и те да са диря по случая.
БЛАГОДАРЯ!

Привет,
ако обичаш активирай си личните съобщения или се свържи с мен на email: vassilnnikolov@gmail.com и ще ти обясня какво що да правиш.
Поздрави
vassilnnikolov
Младши потребител

Назад към Имотни казуси