начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

жилищен казус

Казуси за недвижими имоти

жилищен казус

Мнениеот bobsun » 11 Юни 2003, 14:40

В началото на месеца наех част от апартамент в центъра на София без съжителство. Подписахме едногодишен договор, в който не е предвидетна неустойка, а само едномесечно предизвестие. Дъщерята на собственика обаче остана да живее в частта от жилището, която трябваше да е заключена. Последва тормоз от нейна страна, заплахи, обиди и какво ли още не (за които имам писмени доказателства). Седем дни по-късно се изнесох. Междувременно тя беше прибрала част от вещите, които баща й беше оставил за ползване, между които имаше и мои неща. Сега той отказва да ми върне парите (наем и депозит) под предло, че липсващите вещи са изчезнали - че съм ги откраднала. Важно е да добавя, че и бащата, и дъщерята са клинични луди - изпадат в истерия при всеки разговор. Освен това допуснаха трети лица (бивша съпруга) и съседи да влизат в жилището, като им раздадоха ключове без наше съгласие. Дайте съвет как да го стресна да ми върне парите? Те не са много - 440 лв., но след цялото чистене и подобрения, които направих по жилището през тази една седмица и нервите, които изхабих по нанасяне и изнасяне, държа да не им оставям нищо.
bobsun

Re: жилищен казус

Мнениеот Ivas » 17 Юни 2003, 09:24

Mozete da gi sadite,zastoto e nalitse ne spazvane na podpisania ot vas dogovor.
Ivas

Назад към Имотни казуси