начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ЛИХВОТОЧКИ

Казуси за недвижими имоти

ЛИХВОТОЧКИ

Мнениеот Живко Русев » 12 Юни 2003, 20:51

Здравейте!За първи пут попадам в този сайт и се радвам,че имам възможност да задам въпрос който ме вълнува.
Въпросът ми е следният : има ли възможност по съдебен път да си взема парите от т. н. лихвоточки(става въпрос за парите,които преди години се внасяха за строителство на жилище),защото администрацията ни е много мудна и ми се струва незаконно да не мога да си взема собствените пари.Надявам се на компетентен отговор и предварително благодаря за това.
Живко Русев

Re: ЛИХВОТОЧКИ

Мнениеот Galina Nikolova » 21 Юни 2003, 18:48

Zdraveite!
Za sajalenie s tozi e-mail ne otgovariam na vashia vapros, a iskam da vi pomolia ako ste poluchili kompetenten otgovor da go spodelite s men. Predvaritelno vi blagodaria.
Galina Nikolova

Мнениеот Galina Nikolova » 21 Юни 2003, 18:51

Zdraveite!
Za sajalenie s tozi e-mail ne otgovariam na vashia vapros, a iskam da vi pomolia ako ste poluchili kompetenten otgovor da go spodelite s men. Predvaritelno vi blagodaria.
Galina Nikolova

Мнениеот Pisnalo Mu » 21 Юли 2003, 21:16

Njama problem da si vzemesh parite.Az imam 60000 lihvotochki,koito se ga struvat 1,80 Lv.Ako izkam moga da si gi vzema kato pari.Pri pokupka na zhilshte ne mi gi davat,zashtoto ne sym kartotekiran
Pisnalo Mu

Назад към Имотни казуси