начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

адвокат-В.Търново

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

адвокат-В.Търново

Мнениеот Tatqna » 09 Яну 2006, 20:18

Моля,някои да ми препоръча адвокат от В.Търново.
Трябва ми адвокат за дело за подялба на имущество,но казусат е много заплетен.Именно затова ми трябва наистина добър адвокат с опит в тази сфера.
Ако някои може да ми помогне ще съм много благодарна!
Казусът е описан малко по надолу в този форум.
Предварително блягодаря,очаквам вашите отговори и препоръки.
Tatqna

Мнениеот великотърновец » 10 Яну 2006, 17:16

Най-добрите адвокати са в АДВОКАТСКА КАНТОРА МИНЕВИ И ПАРТНЬОРИ ООД, Велико Търново 5000, ул. В. Левски 15, тел. 062636931; 062636931. Съответно са и малко по- заети, но желая Ви успех!
великотърновец

Мнениеот Tatqna » 10 Яну 2006, 20:27

Благодаряти ,че ме насочи ,поне мога да започна от някъде.Наистина ми трябва супер добър адвокат.
Tatqna

Мнениеот Гост » 10 Яну 2006, 22:55

Tatqna написа:Благодаряти ,че ме насочи ,поне мога да започна от някъде.Наистина ми трябва супер добър адвокат.

Ако ви трябва добър адвокат, търсете го в София :)
Гост

Мнениеот Гост » 11 Яну 2006, 12:59

Да бе да, то в провинцията добри адвокати няма. То наистина софиянци все си мислят, че България е София
Гост

Мнениеот Гост » 11 Яну 2006, 13:02

Anonymous написа:Да бе да, то в провинцията добри адвокати няма. То наистина софиянци все си мислят, че България е София

До колкото ми е известно всичко в крайна сметка стига до ВКС - т.е. София. Пък какви професионалисти са колегите в провинцията, мале-мале...
Гост

ЗА ХВАЛИПРЪЦКОВЩИНАТА на някои ...

Мнениеот strasimir51 » 11 Яну 2006, 13:12

Колеги ,

Професионалист можеш да бъдеш и в София и в Пловдив и във Варна и в ... Мичкюр !...

Професионалистът НЕ СЕ ХВАЛИ САМ и не дава определения на колегите си !...

Точно по тази причина НЯМА да дам определение , а още по-малко ОБОБЩЕНО определение на колегите от София !...

Това , което правите във форума с изявленията си е най -малкото неморално и неетично , ако са ви известни тези понятия !...

Аз лично мисля, че дали живееш и работиш в София или в друг град е без никакво значение , стига да си действително професионалист ...

Местоживеенето и местоработата НЕ ПРАВИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ !...
Труд , много труд и усилия се искат !...
strasimir51

ЗА ХВАЛИПРЪЦКОВЩИНАТА на някои ...

Мнениеот Провинциалист » 11 Яну 2006, 13:13

Колеги ,

Професионалист можеш да бъдеш и в София и в Пловдив и във Варна и в ... Мичкюр !...

Професионалистът НЕ СЕ ХВАЛИ САМ и не дава определения на колегите си !...

Точно по тази причина НЯМА да дам определение , а още по-малко ОБОБЩЕНО определение на колегите от София !...

Това , което правите във форума с изявленията си е най -малкото неморално и неетично , ако са ви известни тези понятия !...

Аз лично мисля, че дали живееш и работиш в София или в друг град е без никакво значение , стига да си действително професионалист ...

Местоживеенето и местоработата НЕ ПРАВИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ !...
Труд , много труд и усилия се искат !...
Провинциалист

Мнениеот ml.advokat » 11 Яну 2006, 15:03

v TARNOVO ne samo kantora Minevi sa dobri advokati, moje da se obarnete sa6to i kam Advokatsko Drujestvo"Ilieva, Chokoiski, Simeonov", za kontakti tel. 062/3-74-62
ml.advokat

Мнениеот Гост » 11 Яну 2006, 22:25

Imat li 3-4 godini staj kato advokati?
Гост

Мнениеот Гост » 12 Яну 2006, 11:20

imat daje i pove4e ot 3-4 godini staj :!:
Гост

Мнениеот гост » 12 Яну 2006, 12:03

адв. Руска Маречкова 062 603200
адвокати Весела Коева и Йордан Цветанов - ,
адвокат Йордан Минчев 062 629963
и още много други - може да ги намерите в ЛЕКС