начало

Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева

права върху деца

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот The T.A. » 06 Яну 2006, 11:16

REMARK-Not all of us.Only me.
The other part of the group is excercising its "foolishness" as you can notice!

And something more-please notice & register that there is no answer to the "bright"writings!
The T.A.

Мнениеот Gary » 06 Яну 2006, 11:29

Golqmo chetene na anglijski rechnici e padnalo
Gary

Мнениеот Гост » 06 Яну 2006, 11:31

Гледай сега скъпа - НИКОГА НЕ КАЗВАЙ "НИКОГА",защото не знаеш къде ще те отвее вятъра!!!Кой знае може някой ден и теб да натъпча!!! :oops: :lol: Нито ме познаваш,нито знаеш кой съм.Все пак имам приемуществото да те зная коя си,докато ти мен - НЕ! :D А,че съм симпатяга си го знам,казвали са ми го много пъти.Самочувствието ми не е без покритие,имай го в предвид!!! 8) Колкото до тоалетната хартия,то май на вас двамата ви е повече необходима!!!Явно я изпозвате в промишлени количества!Чудя се,толкова ли нямате вече мускули на задниците си,та така яко се изпускате и двамата!!! :shock: И друго : САМО КАЖИ,КЪДЕ И КОГА И АЗ ЩЕ СЪМ ПРИ ТЕБ!!!МЯСТОТО И ВРЕМЕТО СА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!!!Имам само един последен въпрос.Да доведа ли с мен и талибанчето за твоя човек.Онзи ден му казах,че има един мераклия за .......... и той ми вика:ДАЙ ГО НАСАМ БАТЕ,ЩЕ ГО ИЗТРЯСКАМ БЕЗ ДА МИ МИГНЕ ОКОТО!!!Така че,разберете се с твоя човек,дали да водя и него!!!Айде чао за сега!!! :D
Гост

Мнениеот Тъпкача » 06 Яну 2006, 11:32

Гледай сега скъпа - НИКОГА НЕ КАЗВАЙ "НИКОГА",защото не знаеш къде ще те отвее вятъра!!!Кой знае може някой ден и теб да натъпча!!! :oops: :lol: Нито ме познаваш,нито знаеш кой съм.Все пак имам приемуществото да те зная коя си,докато ти мен - НЕ! :D А,че съм симпатяга си го знам,казвали са ми го много пъти.Самочувствието ми не е без покритие,имай го в предвид!!! 8) Колкото до тоалетната хартия,то май на вас двамата ви е повече необходима!!!Явно я изпозвате в промишлени количества!Чудя се,толкова ли нямате вече мускули на задниците си,та така яко се изпускате и двамата!!! :shock: И друго : САМО КАЖИ,КЪДЕ И КОГА И АЗ ЩЕ СЪМ ПРИ ТЕБ!!!МЯСТОТО И ВРЕМЕТО СА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!!!Имам само един последен въпрос.Да доведа ли с мен и талибанчето за твоя човек.Онзи ден му казах,че има един мераклия за .......... и той ми вика:ДАЙ ГО НАСАМ БАТЕ,ЩЕ ГО ИЗТРЯСКАМ БЕЗ ДА МИ МИГНЕ ОКОТО!!!Така че,разберете се с твоя човек,дали да водя и него!!!Айде чао за сега!!! :D
Тъпкача

Мнениеот Гост » 06 Яну 2006, 11:39

Hollywood szenarist написа:Съвсем ще съм кратък... не се намесвам често за да не "пресека" прилива на актьорско майсторство!
Но иначе следя зорко! И констатирам едно известно умълчаване :?

Хора, така ОСКАРИ не се печелят. Това е труд! Препихте ли, преядохте ли, преуморихте ли се, да не се затрихте :?: :?: :?:

Или проумяхте :shock:

Давам ви още макс. два дни и ако не се явите на снимачната площадка - това беше - ТНЕ ЕND - забравете за слава, почести, червен килим, звезди, златни статуетки и т.н.
АМА ВИЕ ЩЕ СТЕ СИ ВИНОВНИ, както обикновенно си е де :lol:
Ей,Сценариста аз пък си искам ОСКАР-а!!!Такива да ги нямаме,какъв край?!!! :lol: [/code][/quote]
Гост

до всички 3630

Мнениеот зрител » 07 Яну 2006, 12:05

Дами и господа, колеги!
МОЛЯ ползвайте форума по предназначение, а не за тези гротески и водевили. От тази тема става бразилски сериал, а не казус за разискване. Мисля, че ще се наложи да помолим за цензура на подобни изявления - публикуването им в този форум обижда хората, които наистина се занимават с право.
И всички вие, завъртяни около тази драма - намерете си медиатор!!

3630 видяха тази простотия!За някои това е начин на всекидневно общуване,за други разтоварване, но спазвайки накакво благоприличие,а за трети -позиви за повръщане!
Интелигентния човек знае къде свършва едното и започва другото.
ПРОСТАКА НЕ!
зрител

Мнениеот Гост » 07 Яну 2006, 21:15

Anonymous написа:
Hollywood szenarist написа:Съвсем ще съм кратък... не се намесвам често за да не "пресека" прилива на актьорско майсторство!
Но иначе следя зорко! И констатирам едно известно умълчаване :?

Хора, така ОСКАРИ не се печелят. Това е труд! Препихте ли, преядохте ли, преуморихте ли се, да не се затрихте :?: :?: :?:

Или проумяхте :shock:

Давам ви още макс. два дни и ако не се явите на снимачната площадка - това беше - ТНЕ ЕND - забравете за слава, почести, червен килим, звезди, златни статуетки и т.н.
АМА ВИЕ ЩЕ СТЕ СИ ВИНОВНИ, както обикновенно си е де :lol:
Ей,Сценариста аз пък си искам ОСКАР-а!!!Такива да ги нямаме,какъв край?!!! :lol: [/code]
[/quote]

Предполагам, че това са думи на Тъпкач. Защо тогава с "гост" :evil: ?Това говори за разсеяност, не сте съсредоточен, правите грешки, все още не сте се сраснал с ролята си достатъчно...ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ!!!

И още нещо, тук не става въпрос КОЙ КАКВО ИСКА :lol: А КОЙ КАКВО ЗАСЛУЖАВА :lol: :lol:
Гост

Мнениеот Hollywood szenarist » 07 Яну 2006, 22:17

Това отгоре го споделям :D , ама защо и то от "гост" написано. Толкова ли ви е бедна фантазията, та не можете да си дадете някакво име, което подхожда на ролята ви в сериала :(

Вижте сега, много гости, много маймуни.... после като става въпрос за статуетките, как ще разберем кой кой е :shock: Пак ще има недоразумения, неразбрани, обидени, разгневени... :roll:

А доколкото за зрителите (3630 :x ) ТОВА Е НИЩО! Ние гоним 10000 :lol: ... И повода защо "гледат" е второстепенен :wink: , важното е ДА УВАЖИМ С ПРИСЪСТВИЕТО СИ, тези ГЕРОИ! :D :D :D Или иска някой да ми каже, че иначе гледа само научно-популярни и документали филми на високо художествено равнище и с доказан образователен ефект :wink:.

Така, че не се обезкуражавайте, а дерзайте :lol: :lol:

А, и още нещо... КРАЙНО ВРЕМЕ Е СЕРИАЛА ДА ПОЛУЧИ ПОДХОДЯЩО ИМЕ :D
Моля за подходящи предложения :D
Hollywood szenarist

Мнениеот Тъпкача » 09 Яну 2006, 19:15

Извинявам се за гафа,но от бързане забравих да се представя и за това мнението ми остана като "гост".Обещавам повече да не се повтаря!!!Незнам дали ще стигнем 10000,но така като гледам май сериала не е вече така популярен.Май тъпанара и сексито(секретарката) се засрамиха от собственото си насиране да се правят на интересни!!!Крайно време беше да млъкнат!!! :lol: :lol: :lol: Колкото до заглавие на сериала,как звучи следното:ДАЙ СИ МИ ФИРМАТА,НА ТИ СИ ДЕЦАТА!!! :shock: Това е моето предложение.А на сценариста ще кажа следното:Ако продължаваме само двамата,по-добре си ми давай ОСКАР-а и да спускаме завесата!Мислех че ще е забавно и интересно,но явно съм се лъгал.Виж какво става - ония двамката май си мислеха,че знаят кой е срещу тях и в един момент осазнаха,че срещу тях седи реален човек,наясно с нещата и изведнъж млъкнаха.Млъкнаха за да не се излагат повече(по-точно затънаха в собствените си лайна)!!! :lol: Това е!Повече за тази вечер няма какво да казвам!!!Чао! 8) :lol: :P
Тъпкача

The END

Мнениеот Hollywood szenarist » 11 Яну 2006, 22:31

Тъпкач, за едно си прав, да спуснем завесата :( , ама за едно ще трябва да те разочаровам :? "по-добре си ми давай ОСКАР-а"... няма да стане. Ама ти си разумен човек :D и ще разбереш, че аз не ги раздавам, а комисия и то за завършен филм. :roll: А тук, нещо "артистите изчезнаха"

:lol: ЗА РАДОСТ НА ФОРУМСКОТО ОБЩЕСТВО! :D :lol: :D :lol:

Та поуката е: НЕ УБИВАЙ ГЛУПАКА С МЪЛЧАНИЕ, АМИ ВЛЕЗ В КРАЧКА С НЕГО, ОТНЕМИ МУ "ВЯТЪРА" И СЕ НАСЛАЖДАВАЙ КОЛКО БЪРЗО "СВИВА ПЛАТНАТА" :D :D :D
Hollywood szenarist

Мнениеот THE END » 14 Яну 2006, 14:44

Досега впечатлението ми от т.нар. сценарист беше повече от добро.
Май положителните отзиви от появата ти (ще си позоволя да говоря на "ти",понеже и ти си позволи някои неприемливи изявления) са ти дошли в повече.Мисля,че присъствието ти стана повече от достатъчно.Благодарим.И достатъчно.Понеже ми дойде в повече и на мен.
Поука тук няма.
А глупаците бяха убити с мълчание.

THE END!!!!!
THE END

"съпругата"

Мнениеот hermes_radeva » 03 Мар 2006, 01:26

Благодаря на всички,че се включихте в нашия сапунен сериал. Извинявам се за дългото мълчание, но наистина бях заета да пускам жалби до определени институции и да си търся правата, както и тези на наследниците от този брак. Никога няма да използвам децата си за разменна монета, самия факт, че "съпругът" ми ми каза, че поне цигари ще ми носи в затвора ми бе достатъчен за да се съвзема и да потърся помощ, а и ако трябва да добавя заплахите за посегателство върху живота ми...то просто става страшно. Факта, че съм спала толкова години...грешката си е само моя. За съжаление, потърпевши от този цирк са децата ни. Има ли нещо лошо във факта, че съм работила като сервитьорка на 18 годишна възраст? Това не е срамно - да се трудиш и да изкарваш пари. Описанието направено от "половинката" ми май прилича на жена-чудовище. Пазете се от мен, че аз явно съм нещо страховито и ужасно :wink: .
Развитието е следното: успяхме с "възлюбления" ми съпруг да се разведем без излишни неприятности. Децата бяха и си останаха при мен, с малката разлика, че му намалих още режима на свиждане. Колкото и да ме хулеха тук в този форум, един от Вас каза, че монетата има две страни, аз няма да падна толкова ниско, като някои други и да Ви разказвам кой, какво и къде е правил, в личния си живот. Въпросите ми бяха свързани с това как да защитя децата си от пагубното влияние на вече бившата си рода и как да си спася жалките остатъци от фирмата си. Както сте успяли да забележите, бившият ми съпруг не е от най-тактичните хора и обижда без да се замисли, дори и непознати хора. А относно "откраднатите" пари, това за което Ви писах, сега се доказва в прокуратурата, според свидетели и документи черно на бяло, се оказа, че така обичания от мен съпруг, на който съм гласувала пълно доверие, за да му дал генерално пълномощно и достъп до банковите си сметки, докато аз съм си гледала вкъщи децата, е жънал много здраво - митнически измами, фалшиви фактури, източване на банкови сметки, рекет и присвояване на чужди вземания и т.н. с цел облагодетелставе и захранване на новата си фирма, в която между другото е в съдружие с мама. Да не Ви заминавам сега с тези неща, когато съдът се произнесе, задължително ще Ви кажа какъв е финала на този фарс.А относно "секретарката" - като секретарка при мен във фирмата ми се оказа гола-вода, но като любовница на шефа, явно е по-добре. Затова се оказа дисциплинарно уволнена от мен и съответно веднага назначена в новосъздаденото дружестово на "шефа". Е, успяла е и тя да си покаже "висотата" на културното й равнище, като обижда и пише нецензурни изрази, което поне за мен е срамно и неприемливо. А защо ми завиждат на автомобилите, които карам - дали ще е мъничко Пежо или чисто нов Мерцедес, това си е ли лично моя работа, а щом мога да си позволя да ги карам, значи това е само мой проблем. А "секретарката" наистина кара японси автомобил - този който бе семеен - в който се возеше "щастливото" семейство - аз, съпругът ми и децата ни. А сега "шефа" й е купил мъничка Мазда, но какво да се прави - явно го "умее" по-добре от мен, а и нали е чуждо...Но наистина - занапред грижата за децата е вече само моя - защото осъдения на издръжка "баща" дори не я плаща и ако не го заплаша с жалба до прокуратурата, няма и да се сети, че трябва да се грижи за децата си. Благодаря за защитата от страна на господина, който ме познавал, та дори съм го и повозила, но в това мисля, че няма нищо лошо. А планове за бъдещето - защо да нямам!!! Все пак самотна майка на две деца - трябва да се грижа за това, което остана - две мънички съкровища. Дали ще развивам успешен бизнес или ще имам нов другар в живота, това е нещо което времето ще покаже. На юристите и приятелите, благодаря за ценните съвети, наистина дадоха резултат. А на бившия ми вече съпруг, благодаря ти, че си си показал и тук магарията, поне това което казах (макар и да търсех само правен съвет) се потвърди и то от теб и проекто-съпругата ти или както там я наричате...
Извинявайте за този фарс, който се получи. Това уж е форум за правни съвети и закони, но "другата старана" го е превърнала в сапунен сериал.
Ама и аз като се разписах, та чак забравих да спра. Но ако има нови мнения по този "въпрос", ще се включа, като този път няма да закъснявам с 2-3 месеца :) .

Гери
hermes_radeva
Нов потребител

Re: Към теб,скъпа!

Мнениеот hermes_radeva » 03 Мар 2006, 02:57

[quote="НЕсемейна"]Тази толкова смешна история...
Ти си клиничен случай.
Просто не ми побира умът как е възможно да съществуват такива ? като теб.
Скъпа моя,спри да се излагаш и да правеш смях на юристи,филолози и дори на хората 8) от други браншове...

Няма смисъл да споря с такова като теб. Отиди да се мушнеш в мизерната си дупка и си живей нещастния живот.

И млъкни.

:!: :!: :!:
Пише ти "вече" несемейната:
Знам ,че моята простотията край няма!!!
А после - носела се лоша слава на секретарките - та за кой ли път се подтвърждава това мнение.Виж,да си сервитьорка е друго нещо :P
Не е редно да обиждаш по този нагъл начин, хора които явно имат по-високо, и то доста, културно равнище от теб!!!За мен -да не говорим. В случая юрист!!!
След време, когато станеш семейна и ти се родят мънички дребосъчета и си останеш вкъщи да си ги гледаш и нямаш възможност да ходиш на работа или да излизате с половинката ти, дали няма да минава през мъничката ти главица, сянката на съмнението - а къде е той сега? На среща с клиенти или някъде по чуждо, така както правехме и ние, когато той бе семеен?
Та ти си само на 22год, а аз на твоите години имах син на 3 годинки и успешно се борих с живота рамо до рамо със съпруга си.Е,планът ми беше друг,ама и това ,което успях да взема е нещо...Знам,че те заплашвах няколко пъти по телефона и ти съсипах живота,но трябваше да се опитам да си запазя паричките,които току-що започнаха да валят....

Колко още неща ти предстоят...

:idea: ...и мила, не се включвай повече в този форум, тук хората търсят правни съвети и помощ, а не се занимават с клюки и кирливи ризи
Последна промяна hermes_radeva на 17 Мар 2006, 14:51, променена общо 1 път
hermes_radeva
Нов потребител

Мнениеот semejna » 07 Мар 2006, 20:35

Е, хайде сега... Благодаря за подкрепата, но нали се досещате, че разни кресливи мастии не могат да ме впечатлят толкова лесно?
Между другото, преди няколко дни излязох от една мизерна дупка в швейцарските Алпи, където прекарах ужасно последните десетина дни, така че не ми се слуша за Мазди и Пазарджик. Завиждам, разстройвам се, някак си не съм на тва ниво...
semejna
Нов потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси