начало

Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев

Обучение в Националния институт по правосъдие

Дискусии на тема съдебната власт в България

Мнениеот Гост » 15 Яну 2006, 13:52

Anonymous написа:колеги знаете ли кога ще ни назначат. дали сега на 11.01 2006 год. когато ще е първото събрание на всс или по - късно

Господа правораздаватели, помислете и за назначението на служителите които са дясната Ви ръка, какви конкурси и назначения се провеждат и през какво обучение минават и как се дава оценка. Не трябва ли и и за тях да се провежда обучение.
Гост

Мнениеот Гост » 15 Яну 2006, 22:49

A imate li ideq v kakav srok sled re6enieto za nazna4avane trqbva da vstapim v dlajnost?
I kolko e vreme e neobhodimo za darjavnite slujiteli za prekratqvane?
Гост

Мнениеот Гост » 16 Яну 2006, 10:47

днес трябва да излесе в сайта на ВСС дневния ред за 18.01.06!
ако някои чуе нещо ново, нека драсне 1 ред:)!
Гост

Мнениеот Гост » 16 Яну 2006, 11:25

Днес сутринта отидох лично във ВСС. На въпроса, който вълнува вписаните като адвокати за момента, в който следва да сме отписани ми се отговори за пореден път, че не трябва да се притесняваме. Молба за отписване може да подадем и след гласуването. Наша била преценката дали да рискуваме и да се отписваме по-рано. От моята адвокатска колегия не ми дават да подам молба под условие или без дата. Тъй като и във ВСС не знаят точната дата аз на практика не мога да посоча такава. Очевидно ще трябва да рискувам, ако реша да направя това до края на седмицата.
Встъпването в длъжност трябва да стане почти веднага след назначението след като обучението ще започне на 01.02. Поне от съда, в който се предвижда да бъда назначена ми отговориха, че искат това да стане максимално бързо. Очевидно встъпването в длъжност трябва да се уговаря на място
Гост

Мнениеот Гост » 16 Яну 2006, 11:25

Днес сутринта отидох лично във ВСС. На въпроса, който вълнува вписаните като адвокати за момента, в който следва да сме отписани ми се отговори за пореден път, че не трябва да се притесняваме. Молба за отписване може да подадем и след гласуването. Наша била преценката дали да рискуваме и да се отписваме по-рано. От моята адвокатска колегия не ми дават да подам молба под условие или без дата. Тъй като и във ВСС не знаят точната дата аз на практика не мога да посоча такава. Очевидно ще трябва да рискувам, ако реша да направя това до края на седмицата.
Встъпването в длъжност трябва да стане почти веднага след назначението след като обучението ще започне на 01.02. Поне от съда, в който се предвижда да бъда назначена ми отговориха, че искат това да стане максимално бързо. Очевидно встъпването в длъжност трябва да се уговаря на място
Гост

Мнениеот Гост » 16 Яну 2006, 12:47

в публикувания дневен ред за заседанията на 18.01. няма предложения за назанчването на мл. магистрати.
тоест ще е на 25.01.-вероятно.
аз лично няма да бързам с подаването на документи за напускане на настоящята работа.
Гост

Мнениеот Гост » 17 Яну 2006, 19:05

Какво става, имате ли информация, утре ще ни включат ли в дневния ред като допълнителна точка?
Гост

Мнениеот Гост » 18 Яну 2006, 10:52

аз чух , че ако са готови документите до края на работния ден / 17/, ще ни предложат като извънредна точка.
Гост

Мнениеот Гост » 18 Яну 2006, 14:17

Anonymous написа:колеги, здравейте!! можи ли някой да ми каже кога започва обучението, от коя дата? или още не се знае

На 31 януари
Гост

Мнениеот Гост » 18 Яну 2006, 18:54

Какво стана днес, май останахме за следващия път. На утрешното заседание едва ли ще ни гласуват. Пишеше нещо, че може да има извънредно заседание, иначе другата сряда. Някой има ли повече информация?
Гост

Мнениеот Гост » 19 Яну 2006, 09:36

Anonymous написа:Какво стана днес, май останахме за следващия път. На утрешното заседание едва ли ще ни гласуват. Пишеше нещо, че може да има извънредно заседание, иначе другата сряда. Някой има ли повече информация?

Моля колегите с възможности да получат вътрешна информация , да ни уведомят дали вчера са ни гласували.
Гост

Мнениеот Гост » 19 Яну 2006, 11:00

някои чул ли е нещо за днес?дано измислят нещо тези от ВСС, че няма време до 01.02.06 г.
Гост

Мнениеот Гост » 19 Яну 2006, 11:35

Anonymous написа:някои чул ли е нещо за днес?дано измислят нещо тези от ВСС, че няма време до 01.02.06 г.

Вие новини не слушате ли? Два дни се занимават с избора на гл. прокурор! ЕДва ли им е до вас... 8)
Гост

Мнениеот Гост » 19 Яну 2006, 11:44

Anonymous написа:някои чул ли е нещо за днес?дано измислят нещо тези от ВСС, че няма време до 01.02.06 г.

то, че няма да е днес е от ясно- по- ясно, но дали вчера не са ни включили като допълнителна точка в дн. ред?
Гост

Мнениеот Гост » 19 Яну 2006, 11:56

гласували са ни.
Гост

Мнениеот гост » 19 Яну 2006, 12:05

От къде знаеш? Сигурен ли си?
гост

Мнениеот Гост » 19 Яну 2006, 12:11

Някой питал ли е във ВСС?
Гост

Мнениеот Гост » 19 Яну 2006, 19:44

Обадете се във ВСС. Там дават отговор на въпроса дали сте гласувани или не. На назначените Честито!
Гост

Мнениеот Гост » 20 Яну 2006, 22:42

Nazna4eni sme. Ot koga 6te vstapim v dlajnost?
Гост

Мнениеот Гост » 20 Яну 2006, 23:20

Някой знае ли защо не са назначени всички?
Гост

ПредишнаСледваща

Назад към Съдебна власт