- Дата и час: 16 Дек 2024, 00:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
99 ал.1 от СК
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
99 ал.1 от СК
При развод по вина обикновенно какъв режим на лични контакти с детето определя съда /ясно, че всичко е в зависимост от конкретния случай, но все пак сигурно има преобладаващ случай!/?
- Гост
Обикновенно през седмица , само в неделя, или и събота и неделя, с или без нощуване в дома на родителя. Всичко зависи от възрастта на детето, от това дали ще пътува за да стигне до дома на родителя, от възраженията които другия родител ще направи. Но винаги има режим на лични отношения. Също така задължително и петнадесет дни през лятото по време , което не съвпада с отпуска на родителя, който полага непосредствените грижи за детето.
Колеги, защо си решавате личните дразги на гърба на хора, които търсят съдействие и са объркани.
Успешна седмица на всички.
Колеги, защо си решавате личните дразги на гърба на хора, които търсят съдействие и са объркани.
Успешна седмица на всички.
- mari_an
- Младши потребител
До сега са ми уважавали исковете, като всичко е съобразно ситуацията. Най-често прилагания е първа и трета събота, и втора и четвърта неделя от месеца в часовете от 9:30 до 18:00, и един месец през лятната ваканция, когато майката не ползва платен годишен отпуск. Има случаи, в които съм искала контакта да е в присъствие на другия родител – психическо заболяване установено от СПЕ и т.н. Много е индивидуално за да се обобщи. Както е написала и колегата, възможни са много и всякакви варианти.
- Гост
Anonymous написа:Благодаря! А какви са ти впечатленията за съдията на 87 с-в!
Да си призная честно, до сега само с 86 съм имала "особени ситуации". По-скоро председателя на състава има определени изисквания (държи на тях) и докато ги научиш трябва поне веднъж да се случиш в нейния доклад. Иначе и тя е много готина съдийка, прецизна и точна. От БК имам само добри, положителни впечатления.
- gery
- Потребител
Да при Венева имам няколко дела, но това за което искам съвет е на 87-ми състав. За пръв път съм при него, а колеги ми казаха че не ползвал ГПК! А и е много възрастен и с едни консервативни изисквания! подложи доверителкат ами на кръстсан разпит относно обстоателствот озащо иска да се развежда - заради пари ли, заради любовница ли, заради друго, беше много учуден как след 30 г. брак може да последва развод! За пръв път ми се случва подобно нещо!
- Гост
Anonymous написа:Да при Венева имам няколко дела, но това за което искам съвет е на 87-ми състав. За пръв път съм при него, а колеги ми казаха че не ползвал ГПК! А и е много възрастен и с едни консервативни изисквания! подложи доверителкат ами на кръстсан разпит относно обстоателствот озащо иска да се развежда - заради пари ли, заради любовница ли, заради друго, беше много учуден как след 30 г. брак може да последва развод! За пръв път ми се случва подобно нещо!
За него също съм с отлични впечатления. Най-бързия ми развод приключил за по-малко от 1 месец (от депозиране на документите в регистратурата на БК). Направо ме изуми с експедитивност.
- gery
- Потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|