- Дата и час: 16 Дек 2024, 14:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
izdryjka
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
16 мнения
• Страница 1 от 1
Re: izdryjka
zna4i dooformia6 si izkazvaneto:
"bivshata mi jena mi kaza che podala niakakvo oplakvane che sym zakysnial s 10 dni za izdryjkata koiato veche e prevedena,kakvo moje da ochakvam ?plashtam 60 lv izdryjka a sym bezraboten ot 1 godina,moga li da iskam namalenie na izdryjkata ?"
publikuvano v *tormoz za izdrazka*
E az prodalzavam da tvardia sa6toto.
"bivshata mi jena mi kaza che podala niakakvo oplakvane che sym zakysnial s 10 dni za izdryjkata koiato veche e prevedena,kakvo moje da ochakvam ?plashtam 60 lv izdryjka a sym bezraboten ot 1 godina,moga li da iskam namalenie na izdryjkata ?"
publikuvano v *tormoz za izdrazka*
E az prodalzavam da tvardia sa6toto.
- darena
Да не ми я даваш на мен тази издръжка - съвземи се малко, все пак човек носи сам кръста си. Помогни на детето си да стане човек, пък кой знае утре други ден то може да ти дава издръжка.
- han_solo
ей все едни и същи мажища правят деца напиват се като се родят и после как така ще дават издръжка ??????????????то затова разводите са на мода след като са ни такива мъжете
- kikiriki2
Защо говорите само за бащите.Аз също съм разведен и дъщеря ми е присъдена на мен.Бившата нито плаща издръжка,нито се интересува от дъщеря си.Издръжката я получавам от Общината и сега водя дело за нейното увеличение.Моето мнение,е че майките по нищо не отстъпват от бащите,стане ли въпрос да се дават пари!!!
- Vel
Тогава не обвинявайте само мъжете!!!Не всички са "БОКЛУЦИ"!Има много такива като мен,които се грижат за децата си.Аз лично познавам такива мъже.Нямам предвид себе си!
- Vel
Az moja samo da se varhitia ot VAS takiva bashti i maje koito se grijat za detsata si zatova vi jelaia zdrave i mnogo uspehi i na dvamata.Az pak imam edin bivsh deto neznae v koi klas e sinat mi zatova taka ...........
- liliаст
Благодаря за пожеланията!!!Просто няма как да не се грижа за дъщеря си - та нали тя ми е дете.Аз просто не мога да си представя живота си без нея!!!
- Vel
Достатъчни са и две месечни вноски, за да бъдете подведен под наказателна отговорност. Издръжката може да бъде намалена. Препоръчвам ви да се посъветвате се с адвокат.
- адв.
И безработните са задължени да заплащат издръжка, тъй като това не ги освобождава от отговорността, която са поели като родители, създавайки деца. Шейсет лева е мизерна сума, която се надявам искрено в случая съдът да не намали. Между другото при иск за увеличаване на издръжка с безработен ответник- баща съдът присъди точно такава сума и то в края на миналата година, такя че се надявам най- малкото да потвърди така определената такава.
- Гост
И безработните са задължени да заплащат издръжка, тъй като това не ги освобождава от отговорността, която са поели като родители, създавайки деца. Шейсет лева е мизерна сума, която се надявам искрено в случая съдът да не намали. Между другото при иск за увеличаване на издръжка с безработен ответник- баща съдът присъди точно такава сума и то в края на миналата година, такя че се надявам най- малкото да потвърди така определената такава.
- Гост
Накратко моя случай. Не живеем със съпругата ми от 3 години. Нямаме официален развод. Съпругата ми ме осъди да плащам издръжка по 45,00 лв. за всяко от децата - общо 90,00 лв. И тогава и сега сумата е малка за издръжка на две деца, но така е преценил съда. Проблемът при мен беше, че тя ме осъди да платя за една година назад 1080,00лв (както е по закон) плюс издръжката за текущия месец - 1170,00лв общо. Никой не ме е питал дали съм безработен и каква заплата получавам тъй като делото се водеше на 350 км. от мен и аз дори не съм присъствал. Просто получих едни честитки и докато се чудех за какво са минаха още няколко месеца и сумата стана 2000 лв. с лихвите. Подгони ме съдия изпълнител със запор на заплата, запор на апартамент, оценка на имота от вещо лице, която пак аз си платих (без да съм я искал ) та да видиш как се разтичах, взех заеми, платих си всичко и само ако закъснея с някой ден пак пускат жалби срещу мен. Така че си плащай навреме и не си мисли че ще ти се размине.
- Saint
16 мнения
• Страница 1 от 1
|
|