начало

Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева

Промяна на свежданея

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Промяна на свежданея

Мнениеот LEA » 26 Яну 2006, 12:29

Разведена съм от 4г.От брака имам две деца,които съдът присъди на мен.,а на бащата свиждане всяка първа и трета седмица от мес. от 9-18ч и 20 дни през лятото. До момента те ходеха редовно но не в неделя , а събота без 20дни летни/той беше винаги зает/Сега от един месец бащата настоява да ги взема в неделя въпреки че знае ,че те в неделя посещават частни уроци/затова и преди ходеха в събота/Той е пенсионер по болест, но сега казва ,че само неделята му е свободна,но даже и да работи би трябвало да има два почивни дни. Освен това децата ми не желаят да стоят там 9часа защото той не им позволява там да пишат домашните си.А 20 дни не искат и да чуят. Какво да направя?Искам да сменя деня и часовете .
LEA

Мнениеот Никой » 26 Яну 2006, 12:37

Режима на свиждане се определя от съда.
Никой

Мнениеот Гост » 26 Яну 2006, 13:00

Режимът на личните отношенията между децата и съпруга, на когото не са предоставени родителските права след развода, се регламентират първоначално с бракоразводното решение на Съда. Вероятно и промяната имсе извършва пак от Съда.
Гост

Мнениеот Гост » 26 Яну 2006, 13:06

Обърнете се към адвокат, тъй като трябва да заведете дело по чл.106 ал.5 от СК за промяна на мерките относно децата поради промени в обстоятелствата, при които са постановени първоначалните мерки. Това което казвате, трябва и да докажете със съответни документи, свидетели и т.н.
Гост

Промяна на свижданията

Мнениеот LEA » 26 Яну 2006, 13:19

Как да докажа,че децата ми посешават частни уроци?Кой учител ще ми даде документ? И какви свидетели нали децата ми не искат да стоят толкова дълго.Нека са поне4-5ч.
LEA

Назад към Семейни казуси