начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

адвокат по семейно право в Благоевград?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

адвокат по семейно право в Благоевград?

Мнениеот силвия » 02 Фев 2006, 12:17

някой може ли да ми препоръча адвокат за бракоразводен процес в Благоевград?
силвия

Мнениеот Гост » 02 Фев 2006, 22:03

Тежък ли ще е процеса? Проблеми ли очакваш?
Гост

Мнениеот силвия » 03 Фев 2006, 11:14

да, защото има упражнено домашно насилие, съпругът ми е чужденец и имаме дете.
силвия

Мнениеот Гост » 04 Фев 2006, 22:04

Здравей,
доказано ли е домяшното насилие. Има ли внесени жалби до РДВР-Благоевград? Имаш ли готови свидетели в твоя полза?
След като е чужденец той в страната ли е в момента. Има ли постоянно гражданство в България?
И накрая какво очакваш и какво са претенциите.
Гост

Мнениеот cилвия » 06 Фев 2006, 21:06

имам жалба в полицията от преди 2 месеца. Той е предупреден писмено. Пребиваването му в страната е продължено с още 6 месеца, въз основа на това, че има дете в БГ, тъй като аз отказах да бъда гарант за престоя му като негова съпруга. Претенцийте ми са единствено и само попечителство над дъщеря ми. Той не се е грижил за нея и 1 час, и няма желание да я вижда или да се интересува как е. Какви са ми шансовете?
cилвия

Назад към Семейни казуси