начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

издръжка на пълнолетен

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

издръжка на пълнолетен

Мнениеот И В А Н И Ч К А » 04 Фев 2006, 23:04

Синът ми е пълнолетен,но продължава да учи.Трябва ли да водя ново дело за издръжка и на какво основание?Баща му не му е изплащал от 3 год.издръжка.По какъв начин да му изискам дължимата сума?
Предварително Ви благодаря за отговора.
И В А Н И Ч К А

:)

Мнениеот Piratskata_Kralica » 04 Фев 2006, 23:43

Синът ми е пълнолетен,но продължава да учи.Трябва ли да водя ново дело за издръжка и на какво основание?Баща му не му е изплащал от 3 год.издръжка.По какъв начин да му изискам дължимата сума?
Предварително Ви благодаря за отговора.

Osnovanieto e 4len 82 al.2 ot SK,po otnoshenie na tova ,4e deteto e navyrshilo pylnoletie ,no ne e navyrshilo 25 god ,kakto i tova,4e nemoje da se izdyrja ot dohodite si.A po-otnoshenie na tova,4e ba6tata ne e pla6tal za izminalite tri godini nazad mojete da podadete jalba kato osnovanie na koqto ,6te byde 4l.183 NK.I spored men pyrvo podajte jalbata,a za po-natat1k pot1rsete advokat:)
Piratskata_Kralica

Назад към Семейни казуси