начало

Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева Минималното заплащане на съдебните заседатели да стане 50 лева

делба при развод?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

делба при развод?

Мнениеот plam65 » 05 Фев 2006, 22:07

Здравейте:-)
Искам да попитам за делбата по моя развод.Имам 2 деца едното юли месец става пълнолетно.Имаме с жена ми 2 жилища и на двамата на името и лека кола.Ако децата останат при нея какво ще остане за мен при развода според закона и каква издръжка ще плащам?
Благодаря за вниманието:-)))
plam65
Нов потребител

Мнениеот forum » 05 Фев 2006, 23:49

Консултирайте се с адвокат. Той може да ви даде пълен отговор. Няма да ви струва много
forum

Мнениеот Гост » 06 Фев 2006, 16:02

Разводът по взаимно съгласие ли е? Спорите ли в момента за собствеността? Обикновено съдът присъжда жилището на съпругът, при който остават децата,ако той няма друго жилище. Така ако е Ваше жилището, то може да бъде отстъпено за определено време на съпругата Ви, напр. до навършване на пълнолетие на децата.
Гост

Назад към Семейни казуси